AfterDawn logo

Microsoftin lähiajan suunnitelmat vuotivat verkkoon

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Hollantilainen ohjelmistoalan yrittäjä Maarten Visser on julkaissut Microsoftin lähiaikojen roadmapin julkisuuteen. Visser pääsi tietoon käsiksi Microsoftin Hollannin yksikön julkaiseman uutiskirjeen kautta.

Windows Phonen aikataulutuksessa lokakuun paikkeille on laitettu merkintä "Future Investments". Mobiilialustan uuden version julkaisun on odotettu tapahtuvan näihin aikoihin. Uusi versio on tarkoitus julkaista vuosittain ja lokakuun tienoilla ensimmäisten Mango-puhelinten julkaisusta tulee kuluneeksi vuosi.

Microsoftin Office-paketin julkaisuajankohta on maaliskuu 2013 (RTM). Windows 8 -käyttöjärjestelmästän kehityksen aikataulusta ei ollut mainintaa, mutta uusi versio Internet Explorer -selaimesta julkaistaan kesällä.

Visser kertoo YouTube-videolla tarkemmin miten hän pääsi tietoon käsiksi.


KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.