AfterDawn logo

Qualcomm ja MasterImage3D kehittävät lasittoman 3D-tabletin

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

Snapdragon-prosessoreistaan tuttu Qualcomm ja näyttöteknologiaa kehittelevä MasterImage ovat julkistaneet, että he tulevat pian esittelemään Qualcommin uusimman kehitystabletin uudella Snapdragon S4 -prosessorilla. Erikoisuutena uudessa mallissa tulee olemaan MasterImagen 3D Parallax Barrier -paneeli.

BSN-verkkosivusto on ehtinyt nähdä uudesta paneelista demon CES-messujen aikaan, ja heidän mukaansa uusi paneeli tuottaa tähän mennessä laadukkaimman stereoskooppisen 3D-kuvan ilman erillisiä 3D-laseja. Kyseessä on 10.1-tuumainen paneeli, jonka täysi resoluutio on 1920x1200, mutta todennäköisesti 3D-tilassa resoluutio käytännössä puolittuu.

Qualcomm käyttää kehitystabletissaan uutta Snapdragon S4 -prosessoria ja se toimii Android Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmällä. Demossa tullaan esittelemään sen kykyä siirtyä 2D-tilasta 3D-tilaan helposti ja nopeasti. 3D-sisällön arvellaan kasvavan merkittävästi kunhan korkearesoluutioiset paneelit tulevat markkinoille, sillä lasiton 3D on helpompi toteuttaa uusilla paneeleilla. Lisää tietoa MasterImagen kehittämästä teknologiasta löytyy alla olevasta kuvasta.

1 KOMMENTTI

xxwavx1121/1

Sais pikku hiljaa nousta ne PC näyttöjen resot kun kohta jotku lelut menee edelle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT