AfterDawn logo

AMD siirtyy lääkebisnekseen: Verdetrol 1 Ghz

Panu Roivas Panu Roivas
4 kommenttia

AMD:lla ja Nvidialla on tapanaan ajoittain repäistä enemmän ja vähemmän hauskoja markkinointistuntteja näytönohjaimien julkaisun myötä, ja tällä kertaa vuorossa on AMD.

Legit Reviews sai postissa AMD:ltä Verdetrol 1 GHz -nimellä kulkevan pilleripakkauksen, jossa oli tasan tarkkaan 28 kappaletta vihreitä pillereitä, joiden käyttöohjeessa kehotetaan antamaan niitä "näytönohjaimelle yksi kappale tuuletusaukkoon neljä kertaa päivässä". AMD vihjailee tällä ilmeisesti Radeon HD 7770:n julkaisua, sillä sen huhutaan toimivan 1 GHz kellotaajuudella, ja piirit valmistetaan 28 nm prosessilla.


"Älä tyydy keskinkertaiseen suorituskykyyn. Hanki luonnollinen suorituskykylisä tietokoneeseesi Verdetrolilla! Patentoitu nopeavaikutteinen Verdetrol 1 GHz varmistaa vahvan, elinvoimaisen suorituskyvyn juuri kun sitä eniten tarvitset. Kysy lähimmältä tietokoneammattilaiselta onko Verdetrol oikea valinta sinulle! SE TODELLA VAIKUTTAA! Kuvitteelliset parit kaikkialla myöntävät, että uusi 1 GHz Verdetrol FR on ollut paikallaan kun kaikki suorituskyky on tarpeen. Mies tai nainen, nuori tai vanha, Verdetrol on ratkaisu kuumissa paikoissa uutta terää hakeville!"


Lisää Verdetrol-tietoutta löytyy Verdetrolin kotisivuilta ja Legit Reviewsin foorumeilta.

4 KOMMENTTIA

mcmopo1/4

Toimii hyvin itse tilasin noita viikko sitten ja ole työntänny noita vanhan 386:n sisään ja nyt pyörittää jo crysista... suosittelen.

Mutta joo ihan hauskoja nämä on. Pillerit tuossa kuvassa taitaa olla oikeasti karkkeja. Ainakin muistan nähneeni joskus ihan samanlaisia.

capuzino2/4

Pitääkin kokeilla nVidianin näytönohjaimessa noita,
kun alkaa sitäkin jo ikä painaa..

jvph763/4

AMD voisi lanseerata myös jotain pillereitä masennukseen, jonka FX sarjan floppailulla aiheutti kannattajilleen. Mokoma oli ensin hitosti myöhässä, ja sitten paljastui 25-30% odotettua heikommaksi, ja nyt kun siitäkin huolimatta AMD.n uskollinen kannattaja sen haluaisi ostaa, on vain "ei oota" 8120.ä löytyy kyllä joka kaupasta mutta FX-8150 on aina "toimitusaika tuntematon"

DjZorlag4/4

Mitä ihmettä? Eikö enää tietokonekomponenttivalmistajatkaan osaa ottaa hommaansa vakavasti. :) Oisivat nuokin rahat satsanneet vaikka bulldozereiden ehostamiseen. Huhhuh.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT