AfterDawn logo

Applen seuraavissa Mac Pro -tietokoneissa AMD:n Tahiti-näytönohjain?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Netkas.org-sivuston tekemien tutkimusten perusteella seuraavissa Mac Pro -tietokoneissa saatetaan käyttää AMD:n seuraavan sukupolven näytönohjaimia.

Tarkemmin sanottuna ammattikäyttöön tarkoitetuista Maceistä voisi löytyä 28 nanometrin tekniikalla valmistettu Tahiti-pohjainen näytönohjain.

AMD:n uskotaan esittelevän uudet näytönohjaimensa ensi vuoden alussa. Tahiti-grafiikkaprosessoreita on saatavilla kahta eri mallia (XT ja Pro).

Aiemmin syksyllä huhuttiin, että Apple olisi korvaamassa Mac Pro -tietokoneet iMaceilla heikon kysynnän takia.

3 KOMMENTTIA

DjZorlag1/3

Originally posted by Manu Pitkänen:

Aiemmin syksyllä huhuttiin, että Apple olisi korvaamassa Mac Pro -tietokoneet iMaceilla heikon kysynnän takia.

Ei ihme ettei mene kaupaksi, applen "teho"valmiskoneissa on ennätyksellisen surkea hinta/teho suhde. Jää verkkokaupan valmiskoneet toiseksi. :)

samarit12/3

Joo itellekki tuli uutena asiana viime viikolla kun luin jotai uutista.EI mitään hirveää markkinointia ole näistä koneisa vaikka muissa laitteissa kunnon hypetys.EN olisi applen konetta ostanutkaan.Tunnetusti hinta-laatusuhde huono.Pelkkä omenalogo maksaa puolet hinnasta.

johtaja593/3

Ehkei se logo kuitenkaan 50% ole hinnasta, mutta brandin takia maksaa. Kuvan- ja äänenkäsittelijät tosin taitaa pärjätä jo perusmacilla ja enemmän tehoa vaativat osaa tarkistaa tarjonnan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT