AfterDawn logo

Videolla: Battlefield 3 ja PC-grafiikat

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

Ruotsalaisen DICE-pelifirman Battlefield 3 -peli on varmasti syksyn odotetuimpia pelijulkaisuja, ja erityisesti siitä odotetaan uutta PC-pelaajien messiasta, joka nostaa peligrafiikat uudelle tasolle. DICE piti vastikään Nvidian GeForce LAN 6 -tapahtumassa esityksen Battlefield 3:n grafiikkaominaisuuksista, ja se on julkaistu kaikkien nähtäville YouTubeen viisiosaisena videona.

BF 3 on kehittäjien mukaan tehty ensisijaisesti PC-alustaa silmällä pitäen, ja se hyödyntää uusimpia DX11-ominaisuuksia. GeForce LAN 6 -messuilla DICE:n renderöintiarkkitehti Johan Andersson esitteli BF 3:n grafiikkaominaisuuksia viidessä eri kategoriassa: objektit, valaistus, efektit, geometria ja jälkiprosessointi.

Noin tunnin kestävässä esityksessä Andersson perehtyy muun muassa virtuaaliteksturointiin ja valaistuksen ja hiukkasefektien vuorovaikutukseen. Myös muistinkäyttö ja pelin eri grafiikkatasot käydään läpi. Konsoliversioiden kerrotaan olevan vastaava PC:n low-tason grafiikoiden kanssa.

1 KOMMENTTI

Jiiksi1/1

Tuli pelattua sp läpi ja oli kyllä hienot grafiikat. Helposti konekkin jakso pyörittää ultralla 16x af 4x aa 1055t'llä ja hd5870.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT