AfterDawn logo

Videolla: Battlefield 3 ja PC-grafiikat

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

Ruotsalaisen DICE-pelifirman Battlefield 3 -peli on varmasti syksyn odotetuimpia pelijulkaisuja, ja erityisesti siitä odotetaan uutta PC-pelaajien messiasta, joka nostaa peligrafiikat uudelle tasolle. DICE piti vastikään Nvidian GeForce LAN 6 -tapahtumassa esityksen Battlefield 3:n grafiikkaominaisuuksista, ja se on julkaistu kaikkien nähtäville YouTubeen viisiosaisena videona.

BF 3 on kehittäjien mukaan tehty ensisijaisesti PC-alustaa silmällä pitäen, ja se hyödyntää uusimpia DX11-ominaisuuksia. GeForce LAN 6 -messuilla DICE:n renderöintiarkkitehti Johan Andersson esitteli BF 3:n grafiikkaominaisuuksia viidessä eri kategoriassa: objektit, valaistus, efektit, geometria ja jälkiprosessointi.

Noin tunnin kestävässä esityksessä Andersson perehtyy muun muassa virtuaaliteksturointiin ja valaistuksen ja hiukkasefektien vuorovaikutukseen. Myös muistinkäyttö ja pelin eri grafiikkatasot käydään läpi. Konsoliversioiden kerrotaan olevan vastaava PC:n low-tason grafiikoiden kanssa.

1 KOMMENTTI

Jiiksi1/1

Tuli pelattua sp läpi ja oli kyllä hienot grafiikat. Helposti konekkin jakso pyörittää ultralla 16x af 4x aa 1055t'llä ja hd5870.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki