AfterDawn logo

OCZ:lta firmware-päivitys SSD-asemien BSoD-ongelmiin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

SSD-asemien ohjainpiirejä valmistava SandForce on onnistunut löytämään syyn mikä aiheutti sen toisen sukupolven ohjainpiirejä käyttävissä järjestelmissä BSOD-ongelmia. Vika löytyi yhteistyössä OCZ:n kanssa.

OCZ:n SF-2000-pohjaisille asemille on jo julkaistu vian korjaava firmware ja muille valmistajille SandForce on lähettänyt päivityksen räätälöitäväksi. Vian toisintaminen on ollut äärimmäisen hankalaa, minkä vuoksi korjauspäivityksen julkaisussa on kestänyt pitkään. OCZ:n firmwaren v2.15:n julkaisutiedot löytyvät täältä.

Ongelmat alkoivat jo viime kesänä ja tutkimukset ongelman tiimoilta ovat kestäneet yli neljä kuukautta.

1 KOMMENTTI

Robustus1/1

Kävin päivittämässä V3:n 2.15:een, ja nopeus näyttää pysyneen jäljellä ainakin isoilla tiedostoilla, ATTO:ssa huippu 559MB ja risat, pienillä ei niinkään häikäise. Pääasia, etteivät ihan laiskaksi joutuneet sitä tekemään. 2.13:lla tuli vielä yksi BSOD, mutta muuten sekin oli vakaa. Jospa tämä episodi olisi nyt nähty.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki