AfterDawn logo

Pikakatsauksessa Windows 8 Developer Preview

Panu Roivas Panu Roivas

Microsoft julkaisi kuluneella viikolla ensimmäisen Developer Preview –testiversion tulevasta Windows 8 –käyttöjärjestelmästä. Windows 8:a on markkinoitu Microsoftin vastaukseksi taulutietokoneiden ja kosketusnäyttöjen tarpeiseen. Moni on jäänyt kuitenkin pohtimaan, miten tämä uusi käyttöliittymä sopii työpöydälle tabletin sijaan? Hardware.fi teki pienen tutustumisretken uusimpiin Ikkunoihin ja sen soveltuvuuteen normaalissa työpöytäkäytössä hiirellä ja näppäimistöllä.

Pikakatsauksessa Windows 8

Olemme myös avanneet oman keskustelualueen Windows 8:lle - käyttöjärjestelmän suosio tuntuu yllättäneen Microsoftinkin ja ajattelimme, että kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset olisi hienoa kerätä "yhteen paikkaan". Eli eikun rohkeasti jakamaan kokemukset uutukaisen tiimoilta!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki