AfterDawn logo

Uusi artikkeli: testissä neljä 3 TB kiintolevyä

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Kolmen teratavun kiintolevyt ovat vasta viimeaikoina tulleet laajemmin kuluttajien saataville. Vaikka SSD-asemat ovat yleistyneet vauhdilla, suurempaa tallennustilaa kaipaaville iso magneettiseen tallennukseen perustuva kiintolevy on ehdottomasti kustannustehokkain vaihtoehto.

Kolmen teratavun asemia löytyy jo kaikkien suurimpien valmistajien valikoimista. Tom's Hardware testasi Western Digitalin, Seagaten ja Hitachin tarjoamat vaihtoehdot. Testikappaleisiin kuului virtapihejä hitaampia malleja sekä täydellä nopeudella pyöriviä versioita.

Luku- ja kirjoitusnopeuksien sekä vasteajan testien lisäksi artikkelissa paneudutaan pikaisesti myös asioihin, joita on syytä harkita 3 TB kiintolevyä ostaessa kuten yhteensopivuus muun järjestelmän kanssa.

Testissä neljä 3 TB kiintolevyä

1 KOMMENTTI

Ralle_ (vahvistamaton)1/1

Vielä ei kuluttajan kannata ostaa 3 TB levyjä, koska niillä on huono hinta-gigatavu suhde. Parempi ostos on 2 TB.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki