AfterDawn logo

Kingstonilta SandForce-pohjaisia HyperX-SSD-asemia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Muistiratkaisuja valmistava Kingston on aloittanut uusien SandForce-ohjaimiin perustuvien HyperX-SSD-asemien toimitukset. Uudet HyperX-sarjalaiset kaksinkertaistavat Kingstonin asemien kirjoitus- ja lukunopeudet.

Lähiaikoina kauppoihin saapuvat asemat ovat ensimmäisiä Kingstonin valmistamia SSD-levyjä, joissa käytetään suorituskyvystään tunnettuja SandForce-ohjaimia. Tähän asti yhtiö on tukeutunut muun muassa JMicronin ja Toshiban piireihin. Asemissa käytetyt NAND flash -muistit on valmistettu Intelin 25 nanometrin prosessilla.

SandForcen toiseen sukupolveen kuuluva SF-2281 siivittää HyperX:t luku- ja kirjoitusnopeuksien osalta 525 ja 480 megatavuun sekunnissa, minkä vuoksi niissä on käytetty SATA 6 Gbps -portteja.

Kingston tuo markkinoille 120 ja 240 gigatavun mallit, joiden hinnat ovat vastaavasti 300 ja 550 euroa. Myyntipakkauksiin kuuluu 2,5"->3,5"-kiinnitysadapteri, ulkoinen kovalevykotelo ja Acroniksen levykuvaohjelmiston.

1 KOMMENTTI

johtaja591/1

Quote:

suorituskyvystään tunnettuja SandForce-ohjaimia


Eiköhän ne ole enemmänkin ongelmistaan tunnettuja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki