AfterDawn logo

SanDisk on muistikorttiväärentäjien suosikkikohde

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

SanDiskin insinööri paljasti OnlinePhotographer-blogille mielenkiintoista tilastotietoa yhtiön muistikortteja koskien. Insinöörin mukaan maailmalla käytössä olevista SandDiskin logoilla varustetuista muistikorteista kolmasosa on väärennettyjä.

SanDiskin aidot muistikortit ovat Toshiban valmistamia, mutta joka kolmas SanDiskin nimellä varustettu kortti on nimettömän valmistajan tuotos, joka saattaa ominaisuuksiensa puolesta erota paljonkin aidosta tuotteesta. Ongelmana ovat etenkin luvattua pienempi kapasiteetti ja esimerkiksi Class 4 -luokan hitaampi kortti myytynä Class 10 -kortin tarroilla.

Toisen raportin mukaan noin 70 prosenttia verkkohuutokauppa eBayssa myytävistä kaikkien brändien muistikorteista on väärennettyjä. Houkuttelevan halvasta hinnasta huolimatta muistikorttia halajavan on siis syytä harkita tarkkaan, ostaako korttinsa kiinalaismyyjän sijasta luotettavasta verkkokaupasta.

2 KOMMENTTIA

JokinPaha1/2

Hiekkalevy?

Moilane2/2

Samahan se on ostaa halpoja brändäämättömiä (tai kopioita) kiinan pojilta, jos ei nopeaa tarvitse. Kuitenkin jos laatua haluaa, niin tosiaan kannattaa ostaa kunnollisilta jälleenmyyjiltä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki