AfterDawn logo

Myös MTV3 HD - ja Nelonen HD -kanavat ilmoille tänään

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
12 kommenttia

Kerroimme aiemmin tänään teräväpiirtoa tarjoavan YLE HD -kanavan antenniverkossa näkyvistä lähetyksistä, mutta nähtävästi YLE HD ei ole ainoa antenniverkon teräväpiirtokanava, sillä TV Viihde toi samalla katsottavaksi myös MTV3 HD - ja Nelonen HD -kanavat.

Avauskampanjan myötä kyseisiä TV Viihde HD -paketista löytyviä kanavia voi katsoa maksutta elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen MTV3 HD - ja Nelonen HD -kanavista veloitetaan HD-siirtomaksua 3,95 euroa kuukaudessa. Kanavien katsomiseen tarvitaan kuitenkin maksukortti, josta kuluttajan pitää maksaa 3 euroa kuukaudessa.

Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota suomalaisille kuluttajille kaikkein katsotuimmat ja tutuimmat televisiokanavat teräväpiirtotasoisina heti antenniverkon teräväpiirtomarkkinan avautuessa. TV Viihde HD –palvelussa olevien tuttujen kanavien katseluosuus kaikesta television katselusta on Finnpanelin mittarin mukaan yli 70 prosenttia. On hienoa aloittaa näillä kanavilla ja tuoda tutuimmat teräväpiirtotasoiset kanavat suomalaisiin antennitalouksiin.

Vesa Mars, TV Viihteen toimitusjohtaja


[smartbox:here]DVB-T2-lähetyksien katseluun tarvitaan Antenna Ready HD -hyväksytty vastaanotin, joita löytyy tällä hetkellä Sonyn, Samsungin ja Panasonicin uudemmista digitelevisioista. TV Viihde HD -kanavien käyttämä F-kanavanippu on Anvian UHF-taajuusalueella, joten antennitöitä ei useimmissa talouksissa tarvitse tehdä, jos DVB-T-lähetykset näkyvät. Kanavat näkyvät pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun, Lahden, Jyväskylän, Eurajoen ja Oulun lähialueilla.

TV Viihde laajentaa teräväpiirtokanavien tarjontaa myöhemmin tänä vuonna, kun valikoimiin pitäisi tulla maksukanavia.

12 KOMMENTTIA

daim0n1/12

No. Onneks on ainakin HD telkut suuressa osaa suomalaisista talouksista, vielä kun kaikki ostaa HD yhteensopivat virittimet niin on pullut uunissa ;p

mikrobitz2/12

Kaikki maksaa, onneks ei tule katottua töllöä ollenkaan vaan vedän kaiken mielummin netistä paremmalla kuvan ja äänenlaadulla.

mcmopo3/12

En kyllä usko että kovin moni tuota rupeaa maksamaan. Monella on ehkä HD-telkkari, mutta kyllä HD-digiboksien määrä on vielä niin pieni että taitaa HD olla vielä kaukana tulevaisuudessa suuremmalla massalla.

Pc_P4/12

Pitää vielä maksaa????

Pc_P5/12

Pitää vielä maksaa????

Ranvier6/12

Nelonen HD näkyy sentään kaapelis ilmaseks...

roponen7/12

Näemmä tätä tekniikkaa ei haluta vieläkään oikeasti tuoda olohuoneisiin kun maksua penätään. Tosin alkuun pääsee ilmaiseksikin:

"TV Viihde HD on maksuton elokuun loppuun saakka..."

Eli jotain yritystä sentään on koukuttaa ihmisiä HD:n iloihin.

"...jonka jälkeen kuluttaja maksaa teknisestä yhteydestä hd-siirtomaksun, joka on 3,95 euroa kuukaudessa."

Minkähän takia näistä eri yhteyksistä pitää maksella vaikka mitä kautta kun kuitenkin vain kuvaa haluaa telkkariin? TV-lupa, laajakaista, hd-siirtomaksu, kaapeli-tv-maksu... Laajakaistan kautta se töllö hengittää meillä tällä hetkellä kuitenkin ja HD:takin tuntuu jaksavan ihan hyvin.

Asentaja123 (vahvistamaton)8/12

Onko Antenna Ready HD digiboxeja olemassa?

Dorca9/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Asentaja123:

Onko Antenna Ready HD digiboxeja olemassa?

On. Uudet Samsung blueray -digivastaanottimet on antenna ready hyväksyttyjä.

linkki:
http://www.testatutlaitteet.fi/fi/fi_1.html

exlex10/12

Repesin nauruun tuolle kk-maksulle. Kuka rupeaa maksamaa 3.99€, jostain hikisestä HD-lähetyksestä. Saa kaksi kanavaa tuolla hinnalla HD:na ja tekee vuodessa 48€. :P SItten siihen päälle TV-lupa ja vielä noin MTV3:sen yms.sien mainokset, jota tulee ihan sikana. Alkaa olemaan toi MTV 3:sen toiminta jo surkuhupaisaa meininkiä. Muutenkaan tule mitään järkevää koko kanavalta. Tositv roskaa ja kauniita ja rohkeat. Hehehe. :D Tietenkään noi kanavat eivät tätä itse tarjoa luonnostaan, vaan toi TV-viihde. Saisi muuttua koko TV-lupa sellaiseksi, että valitaan kanavat ja sen mukaan mukaan maksetaan TV-luvasta. Kanavien valinta tehtäisiin kortilla. Jäisi 70% kanavista pois ja varmasti TV-lupa halpenisi.

Ahneudella ei ole rajaa.

d2maca11/12

Itse asiassahan nuo 'vapaat'kanavat maksavat 83,40/v kolmannes lisää TV-lupaan :-((se on ovelaa kuinka hinnat nykyisin ilmoitetaan)

repino12/12

Kyselin tästä jo aikoja sitten keskustelupalstalla.Minä tympeennyin viime syksynä maksutv:n ohjelmiin, kun niistä taisi olla yli puolet mainoksia. Maailmalta löytyy kyllä n.50 € virittimiä, mutta taisivat tehdä niin, että ne eivät toimi Suomessa. Tässä on niin pahasti rahastamisen makua. Osta nyt uusi tv, kun pari kuukautta sitten ostetun HD-pelin, joita on varmaan paljon Suomessa, pitäisi näyttää HD kuvaa. Eikö nyt pelkkä uuden virittimen osto riittäisi. Sitten tarjotaan tietysti virittimiä, joissa on kaikki roju mukana, jotka itsellä jo on. Ja hinta 300€. Teran kiintolevy pc:hen taitaa olla jotain 70€.Tämähän ajaa suoraan piratismiin, kyllä torrentteja on.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT