AfterDawn logo

Hitachin ulkoinen kiintolevy varmuuskopioi pilveen

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Nykyään Western Digitalin omistama japanilainen Hitachi Global Storage Technologies on julkaissut yhtiön ensimmäisen ulkoisen USB 3.0 -väylää tukevan kiintolevyn. Touro Mobile - ja Touro Desktop -mallien erikoisuus on kuitenkin niiden kaksinkertainen varmuuskopiointitoiminto, joka voi tallentaa datan paikallisen levyn lisäksi myös pilvipalvelimelle.

Pilvipalvelimelle kopioituun dataan pääsee käsiksi lähes mistä vain ja tiedostoja voi jakaa myös ulkopuolisille palvelun välityksellä. Kaikille asiakkaille on tarjolla 3 GB ilmaista tallennustilaa, mikä luultavasti loppuu melko nopeasti, mutta 49 dollarin vuosihinnalla saa käyttöönsä 250 GB henkilökohtaista tilaa pilvestä.

Asemat ovat tulossa markkinoille kesäkuun aikana. Mobiiliversiosta on tarjolla 500 ja 750 GB malleja ja työpöytämalli ilmestyy 1, 2 tai 3 terabitin vetoisena. Mobiiliversion pienemmän aseman hinta on 109,9 dollaria ja isomman 129,99 dollaria. Työpöytäversiot ovat perinteisesti halvempia gigatavua kohti 129, 179 ja 229 dollarin hinnoilla.


2 KOMMENTTIA

johtaja591/2

Tuo kolmen gigan tila on kyllä vitsi.

Pc_P2/2

Kyllä 3g valokuvat mahtuu, ainakin minulla kevyesti.
USB 3 kiintolevyä olen ostamssa jossain vaiheessa, mutta luultavasti ostan telekan esta ja usb3 liitännöillä + kiintolevyn.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki