AfterDawn logo

Valve paljasti lisää PlayStationin Steam-ominaisuuksista

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Valve on paljastanut lisää tietoja ensi viikolla odotetusta Steam-pelialustan julkaisusta PlayStation 3 -konsoleille. Ensimmäinen Steamin ominaisuuksia hyödyntävä peli tulee olemaan Valven itsensä kehittämä Portal 2.

Steam tarjoaa Portal 2:n pelaajille moninpeliä eri alustoja käyttävien pelaajien kesken, eli PlayStation-pelaajat pääsevät samoihin peleihin PC- ja Mac-käyttäjien kanssa, kaverilistat, chatin ja Steam-saavutukset, joita voidaan kerätä samaan tahtiin PSN-palkintojen kanssa.

[smartbox:here]Lisäksi pelin etenemisen voi tallentaa Steamin pilvipalvelimille ja jatkaa peliä millä tahansa PS3-laitteella. Tallennetut pelit eivät kuitenkaa ole pelattavissa muilla kuin PS3-konsoleilla.

Steamin käyttämiseksi Steam-tunnus on yhdistettävä jo olemassaolevaan PSN-tunnukseen. Yhdistäminen tapahtuu pelin sisällä.

Lisäetuna Portal 2:n PS3-version ostajille Valve tarjoaa samaan hintaan myös pelin PC- ja Mac-versiot.

4 KOMMENTTIA

Tnoi1/4

haha ps pelaajat voi tulla ottaan turpaan pc pelaajilta samoille servuille

McTre2/4

PC-pelaajat ovat kyllä ihan mulkkua porukkaa, kun Co-op pelissäkin pitää antaa kaverille turpaan...

Mutta tämä on oikea suunta kehityksessä.

Morke3/4

Toivottavasti tätä samaa yhteistä pelitilaa ei käytetä muissa steamin peleissä. Olisi aika kamalaa ajatella esim. L4D2 konsolilla feat puoliautomaatti tähtäys.

sidrend4/4

Omasta mielestäni on hyvä, että sitä voi ps3 ja pc pelaajat pelata samoilla servuilla. Enemmän porukkaa ainakin saa aina mukaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki