AfterDawn logo

Uusi iPad myyntiin perjantaina, eurohinnat jo esillä

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Applen maaliskuun alussa julkaisema iPad 2 -taulutietokone saapuu myyntiin Suomessa ensi perjantaina. Eurohinnat on nyt julkistettu ja halvimmillaan uuden iPadin saa omakseen 479 euron hintaan (16 GB, WiFi). Apple myy iPad 2:n halvinta versiota Yhdysvalloissa 499 dollarin hintaan, eli tällä kertaa dollarihintoja ei ole käännetty ihan suoraan euroiksi.

Ominaisuuksien ja tallennustilan lisääntyessä iPadin hinta kasvaa nopeasti ja 32 GB:n WiFi-mallista saa pulittaa 599 euroa. 3G-yhteyksillä varustettu laite lähtee mukaan halvimmillaan 599 euron hintaan, mutta 32 GB:n 3G-mallista saa pulittaa satasen enemmän eli 699 euroa.

Jos iPad 2:n haluaa kovasti omakseen, laite kannattaa ennakkovarata haluamaltaan Applen jälleenmyyjältä. Yhdysvalloissa laitteet ovat loppuneet kesken monesta paikasta ja saatavuus saattaa olla rajoitettu Suomessakin.


Applen viralliset jälleenmyyjät aloittavat iPadien myynnin iltapäivällä perjantaina ja Applen verkkokaupan kautta laitteita voi tilata jo aamusta alkaen.

1 KOMMENTTI

vetola1/1

Samsung Galaxy Tab 10.1 on suuren mielenkiinnon kohteena. Toivottavasti iPad 2:n hinnoittelu takaa, että Galaxy Tab 10.1 maksaa Suomessa enintään 699 euroa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT