AfterDawn logo

Uusilla ThinkPadeilla jopa 30 tunnin akkukesto

Teemu Laitila Teemu Laitila

Lenovo on päivittänyt erityisesti bisneskäyttäjien suosimaa kannettavien tietokoneiden ThinkPad-mallistoaan. Sarja päivittyi yhteensä kuudella mallilla, kertoo Tom's Hardware. T420s, T420, T520, L420, L520 ja W520 sisältävät Intelin uusimmat Sandy Bridge -prosessorit sekä Nvidian Fermi-pohjaiset näytönohjaimet.

T-sarjassa Lenovo lupaa käynnistysaikojen parantuneen jopa 30 prosentin verran erittäin ohuen T420s-mallin osalta ja paksumman T420-mallin akkukeston yltävän jopa kunnioitettavaan 30 tuntiin koneen mukana tulevalla 9-kennoisella akulla sekä ylimääräisellä 9-kennoisella akulla varustettuna. T-sarjan suurempi edustaja on 15,6" kokoinen T520, jonka sisuskalut kuitenkin vastaavat kevyempiä versioita. Kaikissa koneissa löytyy Intelin Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvat Core i5- tai Core i7 -suorittimet.


Sarjan isokokoisin on W520, jota Lenovo mainostaa mobiilina työasemana. Siihen on saatavilla neliytiminen prosessori, Fermi-pohjainen näytönohjain ja jopa 32 GB muistia. Näyttö on 15,5" kokoinen ja paino noin 2,7kg. Mukavana bonuksena koneesta löytyy USB3.0-liitäntä.

Viimeisimpänä on halvempaan hintaluokkaan sijoittuvat L420 ja L520 14" ja 15,6" näytöillä. Niistäkin löytyy Intelin uusinta mallistoa olevat suorittimet, mutta enimmäismuisti on 8 GB ja USB3.0-tuki on jätetty pois.

Laitteet ovat tulossa myyntiin maaliskuun aikana. Hinnat alkavat L-sarjan koneiden 719 dollarista ja työasemakorvaaja W520 on hinnoiteltu 1329 dollariin.


Lenovo ThinkPad W520

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki