AfterDawn logo

Sony Ericssonin Xperia Play -pelipuhelin esitellään sunnuntaina

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
4 kommenttia

Yöllä pelattu Super Bowl -ottelu tarjosi amerikkalaisen jalkapallon ohella runsaasti kiinnostavia TV-mainoksia, joista Sony Ericssonin mainos vahvisti Xperia Play -pelipuhelimen julkaisun.

Virallisesti Xperia Play esitellään tämän viikon sunnuntaina, joten puhelin nähdään todennäköisesti myös Mobile World Congress -tapahtumassa.

Mitään kunnollista uutta tietoa mainos ei kuluttajille tarjonnut, mutta ainakin SE:n Facebook-sivulta löytyy maininta PlayStation certified -hyväksynnästä, joten Xperia Play ei välttämättä jää ainoaksi Androidilla varustetuksi pelipuhelimeksi.

Kuten epäviralliset esittelyt ovat aiemmin kertoneet, on puhelin varustettu Androidin Gingerbread-versiolla ja esiinliukuvalla pelinäppäimistöllä.

Pelien osalta laite pyörittää Androidille sopivia pelejä sekä Sonyn uuden latauspalvelun kautta jaettavia pelejä. Pelejä laitteelle on työstämässä ainakin Gameloft, ja lisää tietoja laitteen pelitarjonnasta saadaan sunnuntaina.


Mainosvideo alla

4 KOMMENTTIA

jay731/4

Houkuttelevaa... Varsinkin kun nurkista löytyy PS3. Noi saa varmaan jotenkin mukavasti "naitettua" yhteen... Vois ainakin kuvitella.

Xperia PlayStation (vahvistamaton)2/4

Jos tossa SonyEricsson Xperia Play-puhelimessa on 4,0-4,5tuuman näyttö,niin se on sopiva.Mutta alle sen...!!. :(

mjk3/4

Olisikohan tämä toimivampi kuin Nokian N-Gage XD....

Tämä julkaisu saattaa jopa pelastaa SE:n tai ainakin antaa hyvää taselle jos tämä julkaisu onnistuu, kyllä SE on senveran rämpinyt että toivoa sopisi.

michan (vahvistamaton)4/4

Tämä on potentiaalinen puhelin jonka vuoksi voisin jopa luopua iphone4:sestani. Edelyttäen että pelitarjonta ja hinnat on ok ja on mahdollisuus custom firmwareen

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT