AfterDawn logo

Nopeampi USB myös ensimmäisille Fusion-prosessoreille

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

AMD:n uusi Zacate- ja Ontario-prosessoreista koostuva Brazos-alusta saa tuen USB 3.0 -tekniikalle piirivalmistajien toimesta. Taiwanilaisen Digitimes-sivuston lähteiden mukaan piirivalmistajat näkevät uuden alustan hyvänä sijoituksena, sillä AMD:n odotetaan tuovan tuotteisiinsa natiivin USB 3.0 -tuen vasta heinäkuussa julkaistavien Llano-prosessoreiden myötä.

Llano-suorittimissa käytettävän Hudson-D3/M3-piirisarjan odotetaan sisältävän tuen neljälle nopeammalle USB-portille. Llano on kuitenkin tarkoitettu pääosin keskitason ja korkeampaan hintaluokkaan sijoittuville kannettaville sekä työpöydille, mikä jättää nyt julkaistun Brazos-alustan väliin nopeamman USB:n osalta.

Piirivalmistajien uskoa hyvään menekkiin lisää myös Intelin suunnitelma rakentaa natiivi USB 3.0 -tuki piirisarjoihinsa vasta 2012 julkaistavan Ivy Bridge -prosessorisarjan myötä. Intelin USB-tuki saapuu senkin jälkeen vasta asteittain alkaen high-end-tuotteista.

1 KOMMENTTI

Arzgahhh1/1

Hienoa että saatiin vihdoin yhteis ymmärrys. :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT