AfterDawn logo

ASRockilta Fatal1ty-brändätty emolevy pelaajille

Teemu Laitila Teemu Laitila

ASRock on ottanut ammattimaisena pelaajan tunnetun Jonathan "Fatal1ty" Wendellin vauhdittamaan uuden pelaajille suunnatun P67-piirisarjaisen emolevynsä myyntiä. Fatal1ty P67 Professional -emolevy sisältääkin muutamia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Wendell on aiemmin lainannut nimeään emolevyvalmistaja Abitille.

Punamustalla värityksellä koristellulta Fatal1ity P67 Professional -emolevyltä löytyy 16+2-vaiheinen digitaalinen virransyöttö prosessorille. Täysikokoisia PCIe-korttipaikkoja on kolme kappaletta ja emolevy tukee kolmen kortin SLI- ja CrossFire-kokoonpanoja. ASRock on korvannut perinteisen BIOS-piirin uudella UEFI-biosilla, jonka on ennustettu tulevan laajempaan käyttöön Sandy Brige -prosessoreiden myötä. Muistipaikkoja löytyy neljä kappaletta ja ne tukevat DDR3-2133-muistipalikoita.


Liitäntöjen puolesta emolevy on hyvin varusteltu ja se tarjoaa kuusi kappaletta SATA 6.0 Gbps -liittimiä ja kolme hitaampaa SATA 3.0 Gbps -liitintä. USB 3.0 -portteja on neljä kappaletta, joista kaksi on mahdollista reitittää mukana tulevan etupaneelin liittimiin. Mielenkiintoinen yksityiskohta on normaalista 125 Hz:n taajuudesta 500 Hz:n kellotettu kustomoitu USB-portti, johon on tarkoitus kiinnittää hiiri maksimaalisen pelitarkkuuden saavuttamiseksi.

Emolevy on tulossa markkinoille tammikuun alussa ja sille kerrotaan hinnaksi 250 dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT