AfterDawn logo

ASRock yhdistää LGA-1156 kannan P67-piirisarjaan

Teemu Laitila Teemu Laitila

Emolevyvalmistaja ASRock suunnittelee uutta P67-piirisarjaan perustuvaa Transformer-nimettyä emolevyä, kertoo Tweaktown. P67 piirisarja on totuttu yhdistämään Intelin tulevan Sandy Brige -prosessorimalliston käyttämän uuden LGA-1155-prosessorikannan kanssa, mutta ASRock aikoo asentaa Transformer-emolevylle vanhemman LGA-1156-kannan.

ASRockin tuleva emolevy mahdollistaa käytännössä nykyisten Lynnfield-prosessoreiden käyttämisen myös uuden piirisarjan yhteydessä. Verrattuna vanhaan P55-piirisarjaan. P55 perustuu PCI Express 1.0 standardiin ja P67 tuo mukanaan PCI Express 2.0 -tuen. ASRockin mukaan myös SATA 3.0 - ja USB 3.0 -liitäntöjen suorituskyky paranee suuremmalla kaistanleveydellä varustetun PCIe 2.0 -version ansiosta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT