AfterDawn logo

Firefox 4 beta 6 toi pikkumuutoksia

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Firefox-selaimen nelosversion kuudes beta-julkaisu toi mukanaan muutamia pieniä päivityksiä Windows-alustalle ja yhden isomman korjauksen liittyen Mac OS X -version tiettyjen lisäosien aiheuttamiin renderöintiongelmiin.

Nyt julkaistun beta 6 -version piti olla jo ominaisuuksiltaan täydellinen jonka jälkeen keskityttäisiin pelkkiin vakautta parantaviin korjauksiin. Niin sanottu feature freeze on kuitenkin siirretty beta 7 -versioon, joka käytännösä toimii beta 6:n tavoin aiemmissa suunnitelmissa. Beta 7:n odotetaan ilmestyvän piakkoin. Se myös jää viimeiseksi beta-leimalla varustetuksi versioksi ennen Release Candidate -version julkistusta.

Firefox 4 beta 6 on saatavilla englanninkielisenä version täältä ja suomenkielisellä käyttöliittymällä varustettu ohjelma löytyy täältä

4 KOMMENTTIA

PJL781/4

On kyllä jumi selain, taidan pysyä Chromessa. Aivan jumissa asennuksen jälkeen ja myöhemmin aina käynnistyksessä ihan jumissa hetken.

akse2/4

Oi kumma.. miksköhän on beta? Tosin itellä ei mitään jumitusongelmia ainakaan beta 5:n kanssa.

avann3/4

Ensituntuma Ubuntulla on hyvä, vaikuttaa nopeammalta kuin Firefox pitkään aikaan (en ole paljoa kokeillut aiempia nelosen betoja). Tosin saa nähdä miten ajan myötä hidastuu.

Malboro4/4

Tulipa otettua beta käyttöön. Jonku verran jouduin säätämään, että sain kaikki addonit toimimaan ja styliksella otettua käyttöön limmer Firefox 4.0 V2 http://userstyles.org/styles/36771

Tosin FF 4 saisi kyll olla oletuksena tuollainen. En näe mitään järkeä, että tuo nappi haahuilee tuolla ylhäällä yksinään.

Yksi addon ei suostunut toimimaan Tabberwocky, josta olisin kyll kaivannut paria ominaisuutta (tab nest to right ja uudet linkit punasina), mutt kaipa ilma niitäkin hetken pärjää.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT