AfterDawn logo

PS3:n ja Xbox 360:n sisuskalut kutistuvat taas

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
3 kommenttia

Sekä Xbox 360- että PlayStation 3 -pelikonsoleihin on tehty julkaisun jälkeen useita rautatason muutoksia, eikä loppua näille ole näkymässä, sillä molemmat konsolit ovat taas kokemassa uudistuksia.

Ensimmäisenä kirurgin pöydälle on ehtinyt uudistettu PS3 Slim (CECH-2100A), jossa uutuutena on 40 nm -valmistustekniikalla toteutettu näytönohjainpiiri (NVIDIA:n RSX). Aiemmin näytönohjain valmistettiin 65 nm -tekniikalla, ja uudistuksen pitäisi pienentää konsolin sähkönkulutusta 15 prosenttia sekä alentaa konsolin valmistuskustannuksia.

Samassa rytäkässä Sony uudisti konsolin virtalähdettä, joka on uudessa mallissa 30 grammaa kevyempi kuin aiemmassa.

Xbox 360:n osalta uudistuksia nähdään Surfer Girlin mukaan tulevilla E3-messuilla, jolloin Microsoft esittelee toisessa lehdistötilaisuudessaan Xbox 360 Slimin. Pienentyvän konsolin vakioväriksi on tulossa musta ja laite saa uudistetun logon.


E3-messuilla Microsoft esittelee myös uutta Natal-liiketunnistusohjainta, jolle julkaistaan Surfer Girlin mukaan uusi Metal Gear Solid -peli.

Surfer Girlin antamien tietojen todenmukaisuus selviää kesäkuun puolessa välin, kun E3-messut käynnistyvät.

3 KOMMENTTIA

weski1/3

"Surfer Girlin antamien tietojen todenmukaisuus selviää kesäkuun puolessa välin, kun E3-messut käynnistyvät."

Jep niin selviää. Itsellä on jo Verkkokaupassa maksua odottamassa Xbox360 Elite. Nyt hieman arveluttaa että kannattaakohan sitä kuitenkaan hakea jos heti on uutta rautaa pukkaamassa ku paketin saan avattua.

Olisko tuo kuitenki väärää tietoa

exlex2/3

Juu älkää ihmiset menkö vaihtamaan ainakaan laitteita tuon vuoksi. Uudet konsolisukupolvet tulee kuintenkin seuraavan 2-vuoden sisään.

arcanix3/3

Mulla on vielä julkaisussa ostettu boksi. Vuosi sitten tuli rrod, mutta senkin sai korjattua ja hyvin toimii. Slimmiin voisin päivittääkin, tuo vanha boksi kun pitää saatanallista meteliä eikä ole edes hdmi:tä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT