AfterDawn logo

Nero Burning ROM paketoitiin Multimedia Suiteksi

Matti Robinson Matti Robinson
11 kommenttia

Suosittu optisten levyjen poltto-ohjelma Nero Burning ROM on päivittynyt pyöreään kymppiversioon. Samalla Nero paketoi ohjelman yhteen Nero Vision Xtra ja Nero BackItUp & Burn -ohjelmien kanssa. Uusi kolmen sovelluksen paketti tottelee nimeä Nero Multimedia Suite 10.

Ohjelmisto on nyt entistäkin monipuolisempi tarjoten CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjen luomisen lisäksi videoeditointia Vision Xtran muodossa sekä varmuuskopiointia BackItUp & Burn -sovelluksella. Nero Multimedia Suite 10 on tuttuun tapaan ladattavissa 15 päivän kokeilujakson ajaksi ilmaiseksi. Tällä hetkellä Nero ei tarjoa kolmikon kokeiluversioita ladattavaksi erikseen.

Valitettavasti Nero ei ole julkaissut muutoslogeja, joten tarkempaa tietoa korjauksista tai uusista ominaisuuksista ei vielä ole. Uuden ohjelmiston kokeiluversion voit ladata alla olevan linkin kautta.

Lataa Nero Multimedia Suite 10

11 KOMMENTTIA

kane_k1/11

liekköhän optimoineet koodia sillä aikanaan kutos tai seiskaversion tulon jälkeen piti käyttö lopettaa kun paisumisen myötä muuttu pirun hitaaksi

friis2/11

Nero 6 oli loistava, sen jälkeen ohjelma lähti paisumaan joka suuntaan ja siihen tuli liikaa itselleni turhia ominaisuuksia.

Thimon3/11

...jonka takia itse käytän tätä nykyä CDBurnerXP :tä.

heikki754/11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti friis:

Nero 6 oli loistava, sen jälkeen ohjelma lähti paisumaan joka suuntaan ja siihen tuli liikaa itselleni turhia ominaisuuksia.

Nero Lite v8.3.20.0 Build 1.20.1.1 http://www.download.fi/cd_dvd/poltto/nero_lite.cfm

Nero Micro v8.3.20.0 Build 1.20.1.1 http://www.download.fi/cd_dvd/poltto/nero_micro.cfm




HUOM! Älä sekoita em. ohjelmia ilmaiseen Nero 9 Lite (Nero Free) ohjelmaan, jota ei kannata asentaa koska se on täysin onneton viritys.

yamaneko5/11

Eiköhän kyseessä ole vain vuosittainen rahankeräys-versio, eli juuri mitään oikeasti uutta ei tule. Samaa harrastaa muutkin, esim. Acronis (True Image).

extralow6/11

nero 6 oli loistava, mutta niin on 9:kin, erityisesti pidän nero recodesta joka on shrinkin jatkojaloste(sama mies, nero osti pois kuleksimasta)

manni7/11

ImgBurn on täyttänyt nykyään kaikki polttotarpeeni. Ilmainen, pieni ladattava paketti ja ohjelma toimii selkeästi.

Smoke8/11

Paisuu kuin pullataikina,taitaa asennusohjelma olla kohta gigan kokoinen.

Edit. Kappas,eipä ollutkaan gigaa vaan vaatimmattomat 293mt

Version
10.0.13100

Release Date
April 12, 2010

File Size
293 MB (306.708.552 bytes)

MD5 checksum
1CA0ED493CD5E2C104C81809E1DBB913

kasakka19/11

Jahas, eipä ole sielläkään mitään opittu. Jo vuosia sitten kysyin lafkalta miksei heiltä saa pelkkää Nero Burning ROMia tai edes päivityksiä muuna kuin 200 megan massiivipakettina. Vastaus oli "sori, kun ei vaan nyt saa" tyyppinen.

WumWum10/11

Moneskohan kerta tämä oli taas, kun Neron julkaisuversiosta Afterdawn kirjoittaa. Mutta missä on kilpailijoiden tarinat? Onko näin että vain kaupallinen tuote saa jalansijaa uutisissa?

Nero on haudattu ajat sitten. Ainoastaan perustäti, joka ei tiedä paremmasta käyttää Neroa.

friis11/11

Lainaus:


Moneskohan kerta tämä oli taas, kun Neron julkaisuversiosta Afterdawn kirjoittaa. Mutta missä on kilpailijoiden tarinat? Onko näin että vain kaupallinen tuote saa jalansijaa uutisissa?

Johtuu varmasti siitä, että kaikesta huolimatta nero on suosituin poltto-ohjelma...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT