AfterDawn logo

Sony tarjoaa 3D-tukea Blu-ray-soittimiin firmware-päivityksinä

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
1 kommentti

CES-messuilla Sony esitteli BDP-S770-mallinimellä tunnettavaa Blu-ray-soitinta, jolla onnistuu uusien Blu-ray 3D -elokuvien katselu. Kyseinen soitin ei kuitenkaan jää Sonyn ainoaksi 3D-tuella varustetuksi Blu-ray-soittimeksi, vaan kesällä firmware-päivitys tuo 3D-tuen lisäksi BDP-S570- ja BDP-S470-soittimiin.

BDP-S470:n suositushinta on Suomessa 239 euroa ja se tulee myyntiin huhtikuussa. Hintansa myötä kyseessä on toistaiseksi halvin 3D-tuella varustettu soitin. Ominaisuuksia ei ole kuitenkaan liiemmin karsittu, vaan soittimesta löytyvät mm. HDMI v1.4 -ulostulo, BRAVIA Internet Video -tuki nettisisällön katselua varten (Ethernet-liitännän tai erillisen USB-liitäntään liitettävän WLAN-adapterin avulla), Gracenote-tietokantatuki elokuvatietojen noutamista varten, DivX- ja Matroska-tiedostojen tuki sekä tuki iPhoneille ja iPod toucheille julkaistavalle kaukosäädinsovellukselle.


Blu-ray-levyjen osalta soitin toistaa sekä Dolby TrueHD- että DTS-HD Master Audio -ääniraidat ja se osaa luonnollisesti skaalata DVD-elokuvien kuvan 1080p-tarkkuuteen saakka. Blu-ray- ja DVD-levyjen sekä USB-massamuistien ohella laitteeseen saa tuotua mediasisältöä lähiverkosta DLNA:n avulla.

Kokoa soittimella on 430 x 36 x 206mm ja painoa kaksi kiloa.

BDP-S570 tulee Suomessa myyntiin kesäkuussa 269 euron suositushinnalla. 30 euron lisäpanostus tuo BDP-S470-malliin verrattuna mukanaan sisäänrakennetun WLAN-tuen, paremman kuvanparannuspiirin ja gigatavun verran sisäänrakennettua flash-muistia BD-Live-sisältöä varten. Soitin on kuitenkin hieman korkeampi (430 x 46 x 206mm).


BDP-S570

BDP-S470

1 KOMMENTTI

tonttila1/1

Joko ps3:ssa on tuki vai tuleeko vai jääkö tulematta?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT