AfterDawn logo

Verkkokauppa.com halutaan pörssiin

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

Vuonna 1992 perustettu Verkkokauppa.com on ollut Suomessa jo vuosien ajan todella suosittu verkkokauppa ja pian kaikki halukkaat pääsevät mahdollisesti ostamaan itselleen palan tätä yritystä, sillä Kauppalehti kertoo jutussaan yrityksen suunnittelevan listautumista pörssiin.

Verkkokauppa.comin toimitusjohtajan eli Samuli Seppälän mukaan pörssiin ollaan menossa, jos yllätyksiä ei tule vastaan. Mahdollisesta pörssistä ei ole kuitenkaan vielä tehty mitään päätöksiä. "Avoin kysymys on se, minne ja mille listalle menemme" kommentoi Seppälä Kauppalehdelle.

Apua pörssiin menemisessä Verkkokauppa.comille antaa ruotsalainen Rite Internet Ventures -sijoitusyhtiö, joka hankkii Verkkokauppa.comin osakkeista noin 15 prosentin siivun ja täten siitä tulee yrityksen toiseksi suurin omistaja Seppälän jälkeen. Seppälä ei ole kuitenkaan lopettamassa hommiaan, vaan hän jatkaa edelleen toimitusjohtajana. "Tämä työ on minulle intohimo, eikä minulla oli tarkoitusta siirtyä syrjään" sanoi Seppälä Kauppalehdelle.


Verkkokauppa.comin laajentuminen ei kuitenkaan Seppälän mukaan tarkoita uusia kivijalkamyymälöitä, vaan tarkoitus on keskittyä omiin tuotemerkkeihin, omaan tuotekehitykseen ja nettimyynnin parantamiseen. Uusista tuotteista Seppälä paljasti Tietokone-lehdelle 7-tuumaisen taulutelevision, jonka voi postittaa kotiin kirjeenä.

Verkkokaupan omat tuotteet ovat käyneet kaupaksi hyvin, ja esim. navigaattoreiden kohdalla yrityksen oma tuote on kaapannut 25 prosentin osuuden Suomen markkinoista.

2 KOMMENTTIA

zipzap1/2

Poistettu

tonttila2/2

Pysykööt vain netissä niin pysyy hinnatkin kohdallaan. Ja kaikki alle 45 euron tuotteet( pieni kokoiset, ettei ne postikulut tuu hullun isoiksi) sinne ahvenanmaalle eikä pelkästää wowwin lataussetelit ja pari muuta tuotetta. En välitä maksaa alvia jos ei oo pakko. Minun kokemuksieni mukaan ihan jees pulju vaikken ookkaa tilaillu kymppitonnilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT