AfterDawn logo

PSN-pelit vihdoin Amazoniin

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä

Pitkään jatkunut odotus on nyt vihdoin ohi, kun Amazon-verkkokauppa ilmoitti eilen odotetusti, että se aloittaa myös PSN-pelien kauppaamisen verkkokaupansa kautta.

Amazonin PlayStation Network -osiosta voi siis jatkossa ostaa PlayStation 3- ja PSP-pelikonsolien pelien ja niiden lisäosien lataamiseen oikeuttavia latauskoodeja. Listoilta löytyy myös PS one -pelien latauskoodeja.

Amazonissa sisällön hinnat vaihtelevat 2-25 dollarin välillä ja hinnat näyttävät olevan samoja kuin PSN:n kautta hankittuna, joten hintakilpailua palvelujen välillä ei tunnu olevan. Uudistuksen myötä kuluttajien maksuvaihtoehdot kuitenkin laajenevat hieman, koska Amazonissa ostokset voi maksaa esim. suoraan verkkopankin kautta tai Amazon-lahjakorteilla, joten luottokortin omistaminen tai PSN-maksukorttien hankkiminen ei ole enää pakollista.


Tämän vuoden huhtikuussa Amazonin listoille ilmaantui sekä Xbox Live Arcade- että WiiWare-pelejä, joten verkkokauppa myy nyt fyysisten pelikopioiden lisäksi latauskoodeja kaikille uuden sukupolven pelikonsoleille.

Toistaiseksi Amazonin latauskoodien myyminen on valitettavasti rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi, mutta toivottavasti palvelu laajenee jatkossa kattamaan myös Euroopan maat.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT