AfterDawn logo

Pandeya haluaa ostaa muitakin Torrent-sivustoja

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
7 kommenttia

Kapitalismin julma pyörä saattaa pian kaapata itselleen muutaman torrent-sivuston, sillä Global Gaming Factory X AB:n toimitusjohtaja Hans Pandeya kertoi TorrentFreak-sivustolle, että yritys aikoo ostaa The Pirate Bayn (TPB) lisäksi muitakin torrent-sivustoja.

Pandeyan suunnitelma on ostaa mahdollisimman paljon suosittuja torrent-sivustoja, ja muuntaa nämä kaikki sitten laillisiksi latauspalveluiksi. TorrentFreakin saamien tietojen mukaan Global Gaming Factory on lähestynyt ainakin yhtä suosittua torrent-sivustoa ostotarjouksella, mutta ainakaan vielä kyseistä torrent-sivustoa ei ole myyty Pandeyan luotsaamalle yritykselle.

Dow Jones Newswirelle Pandeya kertoi heidän havittelevan erityisesti paria suurta sivustoa, joista toinen toimii Euroopassa ja toinen Yhdysvalloissa.


Pandeyan suunnitelmat kuulostavat monien mielestä oudoilta, varsinkin kun hän kertoi eilen yrittävänsä saada uuden TPB:n Yhdysvaltojen teknologiapörssi Nasdaqin listalle. Pandeyan tähtäimessä on pienemmille yrityksille tarkoitettu Small Cap -lista, jolle pääseminen helpottaisi Yhdysvalloissa asuvien sijoittajien houkuttelemista mukaan projektiin.

Pandeya kertoi TorrentFreakille, että TPB on vahva brändi Yhdysvalloissa, jonka lisäksi kyseisestä maasta löytyy eniten potentiaalisia asiakkaita. Listautumisen myötä Pandeya toivoo sijoittajien tuovan rahaa taloon 80-100 miljoonan dollarin edestä, ja tällä rahalla on tarkoitus jatkaa palvelun kehittämistä.

7 KOMMENTTIA

assa2921/7

Minä en ainakaan myis edes vanhaa ruohonleikkurini Pandgeyalle

IhQnObO2/7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti assa292:

Minä en ainakaan myis edes vanhaa ruohonleikkurini Pandgeyalle

Hyvin sanottu. Jätkä meinaa ruveta rahastamaan sillä mikä oli ennen ilmaista. Itsekin voisin patentoida hengittämisen tästä näin.

Kimmoman3/7

Lainaus:

Jätkä meinaa ruveta rahastamaan sillä mikä oli ennen ilmaista

Perkeleen autokauppiaat! Igor vetää auton, kun auton muutamalla satasella ja nuo kapitalistit kehtaavat pyytää autoista kymppitonneja. Saisivat hävetä, ei köyhällä ole varaa ostaa noin kalliita asioita!

*sarcasm*

Kupuntu4/7

Harmi kun en itse tuota keksinyt. Eipä silti, eipä ole alkupääomaakaan noin paljon mutta jos olisi niin kyllähän tuolla rahaa tekisi. Enkä syytä edes torrent-paikkojen omistajia jotka myyvät paikkansa. Jos vaihtoehdot ovat muutama miljoona dollaria rahaa tai kymmenien miljoonien korvausvaatimukset+vankilaa muutama vuosi, en edes miettisi mitä teen.

TuPP35/7

No luulempa ettei jokainen Piratebayn kävijä ala mitään pääsymaksua maksamaan, vain sen takia että sivusto sattuu olemaan kirjanmerkeissä. Niin kauan kun muilta torrent sivustoilta saa ladattua ilmaiseksi ei tämäkään 100% kaikkia käyttäjiä haali, tosin julkisuudelta se ei voi välttyä.

himpo6/7

"Pandeya toivoo sijoittajien tuovan rahaa taloon 80-100 miljoonan dollarin edestä, sillä kyseessä on huijaus!"

Nyt selvisi mikä mies tämä Pandemia oikein on, perus huijari joka vain kusettaa rahat hölmöiltä sijoittajilta ja katoaa kartalta.

trooper787/7

Ostas nyt ensin tuon TPB:n ja vasta sitten rupeaisi satuilemaan lisää bullshittiä....

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT