AfterDawn logo

Nikkei paljasti Nintendon E3-aseet?

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

E3-messujen ympärillä pyörivä huhumylly ei ole lopettanut vielä jauhamista, vaikka messut käynnistyvät virallisesti tänään. Tällä kertaa huhuja on levitellyt Nikkei-sanomalehti, jonka mukaan Nintendo tuo tämän vuoden aikana markkinoille uuden version suositusta Wii Fitistä ja julkaisukalenterissa olisi myös uusi Mario-peli.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Wii Fitin jatko-osa kulkisi Wii Fit plus -nimellä ja suurin uudistus siinä olisi internet-yhteyden hyödyntäminen, jonka myötä liikkumisesta tulisi aiempaa sosiaalisempaa toimintaa. Täten ihmiset voisivat vertailla omia suorituksiaan muihin Wii Fit -liikkujiin ja halutessaan he voisivat vertailla mm. laihdutuskuuriensa tehokkuutta Wii Fit plussan avulla.

Toisten huhujen mukaan Wii Fit plus osaisi myös hyödyntää pian julkaistavaa Wiimoteen liitettävää MotionPlus-laajennusta, jonka myötä Wii Fit plus kelpaisi paremmin myös käsien harjoittamiseen.


Seuraavasta Mario-pelistä Nikkei ei kertonut mitään tarkempaa, mutta Mario-fanit odottavat sormet ristissä uutta Super Mario World- tai Super Mario Galaxy -peliä.

Nikkein julkaisemien tietojen paikkansapitävyys selvinnee huomenillalla, kun Nintendo järjestää oman E3-tilaisuutensa.

2 KOMMENTTIA

Ranvier1/2

Super Mario Universe?

Hybridi2/2

Jee, Super Mariooo!!! :O Lempipeliäni... ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT