AfterDawn logo

Warner vaihtaa HD DVD -elokuvat Blu-ray-elokuviksi

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

HD DVD -formaatin kuolemasta on kulunut aikaa jo yli vuosi, mutta HD DVD -aiheiset uutiset eivät ole vielä kaikonneet lopullisesti. Nyt HD DVD:n nimen on maininnut Warner Bros., jonka uudessa Red2Blu-ohjelmassa kuluttajat voivat vaihtaa Warnerin HD DVD -elokuvia Blu-ray-elokuviksi.

Monien aiempien vastaavien kampanjoiden tavoin myös Warnerin kampanjassa kuluttajat saavat pitää HD DVD -elokuvan edelleen itsellään ja Warnerille täytyy lähettää ainoastaan HD DVD -elokuvien kansipaperit. Kansipaperia vastaan kuluttaja saa itselleen samaisen elokuvan Blu-ray-version.

Aivan ilmaista tämä hupi ei ole, vaan yhdestä Blu-ray-elokuvasta joutuu vaihdossa pulittamaan 4,95 dollaria, jonka lisäksi päälle tulee kertaalleen maksettava 6,95-8,95 dollarin postitusmaksu. Yksi kotitalous voi vaihtaa maksimissaan 25 HD DVD -elokuvaa ja samasta elokuvasta voi vaihtaa vain yhden kappaleen Blu-rayksi. Kampanjaan eivät myöskään kuulu aivan kaikki HD DVD -elokuvat, koska Warner ei ole vielä julkaissut kaikista HD DVD -elokuvista Blu-ray-versioita.


Suomalaisten kuluttajien epäonneksi kampanja on voimassa ainoastaan Yhdysvalloissa. Warner ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut suunnitelmista laajentaa ohjelmaa kattamaan myös muita maita, joten elokuvien vaihto-oikeus jäänee ainoastaan Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.

2 KOMMENTTIA

poppah1/2

Mitähän jenkit yleensä maksaa (nettikaupoissa) br leffoista? Meinaan että postissa tuokin tulee niin vois verrata niihin toisin kuin johonkin "Giganttiin".

Hybridi2/2

Hyvä! Hyvä! dvd.cfm" class="forum_link" target="_blank">HD DVD surkeat elokuvat viimeinkin pois lopullisesti, olin alusta asti BRD:n puolella! ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT