AfterDawn logo

Microsoft vahvisti Xbox 360:n hinnanalennuksen

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
7 kommenttia

Microsoft on viimein vahvistanut pitkään huhutun Xbox 360 -pelikonsolin hinnanalennuksen.

Xbox 360:n suositushinnat laskevat kuten on aikaisemmin arveltu, eli Premium-paketin uusi hinta on noin 350 dollaria, Elite-paketin uusi hinta on noin 450 dollaria ja Core-paketin hinta on noin 280 dollaria. Tämän lisäksi syyskuussa tulee myyntiin Halo 3 Special Edition -paketti, jossa on HDMI-liitännällä varustettu Xbox 360 -pelikonsoli, joka on koristeltu Halo 3 -pelin teeman mukaan. Myös konsolin 20 gigatavun kiintolevy, peliohjain ja kuulokemikrofoni ovat koristeltu teeman mukaisesti. Halo 3 Special Edition -paketin suositushinta on noin 400 dollaria, mutta paketti ei kuitenkaan sisällä itse Halo 3 -peliä.

Uudet suositushinnat astuvat voimaan huomenna ja Microsoftin on tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon uusia konsolin omistajia heti lähipäivinä, sillä hinnanalennus on ajoitettu Yhdysvalloissa erittäin suositun Madden NFL -pelisarjan uusimman '08-painoksen julkaisun yhteyteen, joka tapahtuu 14. päivä tätä kuuta. Microsoft koettaa täten saada PS2:n pelaajia hankkimaan uuden konsolin, jotta pelaajat pääsevät Xbox 360:n myötä nauttimaan mm. paremmista grafiikoista.


Uudet alennetut hinnat koskevat toistaiseksi ainoastaan Yhdysvaltojen markkinoita ja muiden maiden mahdolliset hinnanalennukset julkaistaan myöhemmin.

Tämä on ensimmäinen kerta kun Xbox 360 -pelikonsolin hintaa lasketaan virallisesti sen julkaisun jälkeen. Microsoftin Aaron Greenbergin mukaan hinnanalennus on ollut työn alla jo pidemmän aikaa, eikä se ole nopea vastaveto Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin viime kuussa tapahtuneelle hinnanalennukselle.

Lähteet:
Microsoft
Major Nelson

7 KOMMENTTIA

exlex1/7

No eiköhän jonkunlainen hinnanalennus tule kohta eurooppaankin. :P

muppis2/7

Saa tulla hinta aika alas, ennen kuin saa minut hankkimaan kyseisen laitteen niin kauan kun HD-DVD on ulkoisena laitteena. Alkaa muutenkin olemaan jo tarpeeksi rompetta tuossa telkun ympärillä.

deeep753/7

eiköhän ton boxin saa joulun jälkeen alennuksesta. tuskin on muita hinnan alennuksia on tulossa, ainakaan tänne karvalakkilandiaan. :)

Supo4/7

Ja se ettei tule tänne alennuksia, johtuu siitä ,että Suomalaiset maksavat mitä pyydetään,vaikka sitten luotolla.

deeep755/7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:

Ja se ettei tule tänne alennuksia, johtuu siitä ,että Suomalaiset maksavat mitä pyydetään,vaikka sitten luotolla.

niinhänse vissii menee :)

armani836/7

Onhan se 500-600 egee aika suolanen hinta pelikoneesta.. menee vielä aikaa kunnes hinnatkin tippuvat siedettävälle tasolle... :(

jehu807/7

Ehkä jouluksi boksi kotiin ja toivotaan hinnan tippuvan siihen mennessä ihan oikeasti, eikä mitään pikkusummia vain...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki