AfterDawn logo

Creativelta Zen Stone Plus

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
6 kommenttia

Creative julkaisi toukokuun alussa pieniä ja edullisia Zen Stone MP3-soittimia ja nyt tuoteperheeseen tulee uusia Zen Stone Plus -soittimia.

Zen Stone Plus -soittimet muistuttavat ulkomuodoltaan Zen Stone -soittimia ja ulkonäön osalta suurin uudistus on lisätty yksivärinen OLED-näyttö. Muita eroja ovat mm. 2 gigatavun flash-muisti, FM-radio, kello ja taajuuskorjain. Zen Stone Plus toistaa MP3-, WMA- ja Audible-tiedostoja.

Värivalikoima on sama molemmissa soittimissa, joten soittimia on saatavilla mustan, valkoisen, sinisen, vaaleanpunaisen, punaisen ja vihreän värisinä.

Zen Stone Plus -soittimen hinta on 89 euroa ja soittimen pitäisi toistaa musiikkia 9,5 tuntia yhdellä latauksella. Painoa soittimella on 21 grammaa.

Lähteet:
Muropaketti
Creative (lehdistötiedote)

6 KOMMENTTIA

Falconzz1/6

Näyttää ihan siltä iPod:lta...

Kaakatus2/6

Kiinteäksi akuksi ala-arvoinen akunkesto. Kyllä tuplasti pidempään pitäisi soida.

stillborn3/6

Ostin IPod Shufflen enkä muuta kaipaa.

TemeTee4/6

Tuollainen vaaleanpunainen onttaa paljon kisaa iPod shufflen kanssa esim. kaikenlaisien pissiksien suosiosta. :D Juu tuo akkukesto on liian pieni, mutta niin on kyllä laitekin.

ugibugi5/6

joo pa joo onhan tuo akun kesto hieman huono, mutta itseäni alkoi ihmetyttämään että miten tuota laitetta ladataan?? osaako kukaan antaa vastausta, yritin katsoa kaikkia videoita mitä oli saatavilla mutta niissäkin missä paketti avattiin alusta lähtien ei näkynyt mitään latauslaitetta. Voiko lataus tapahtua USB-portin kautta??

apeli696/6

Laite ladataan usb-väylästä, soittimessa mini-usb-liitäntä. :)

Hyvä peli on, iteltä löytyy. Verkkovirta-usb-adapteri on kyllä pakkohankinta melkeinpä tälle...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT