AfterDawn logo

Skypen ja Kazaan perustaja suunnittelee verkkotelevisiota

Ilkka Ketola Ilkka Ketola
11 kommenttia

Skypen ja vertaisverkko Kazaan luojana tunnettu Janus Friis haluaisi käynnistää mainosrahoitteisen televisiokanavan verkkoon, kertoo Tietoviikko. Friis kertoi Venice-nimellä etenevästä kanavaprojekstista tanskalaiselle Boersen-talouslehdelle.

Friisin yhtiö neuvottelee parhaillaan eri TV-tuotantoyhtiöiden kanssa kanavan ohjelmatarjonnasta. Tavoitteena on käynnistää kanavan toiminta parin kuukauden sisällä.

Friis itse sanoo hänen aiempien projektien olleen menestyksiä oikean ajoituksen vuoksi, Tietoviikko kertoo. Nyt on siis Friisin mielestä otollinen hetki polkaista käyntiin verkkotelevisiopalvelu.

Lähde:
Tietoviikko

11 KOMMENTTIA

Oscar_X1/11

Nykyisissä verkkoTV:issä aika surkea kuvanlaatu pääosin, joten jospa tulisi kunnon TV tästä :)

kiiveri2/11

saa nähdä milloin mpaa ja kaverit alkavat tästäkin valittamaan ja nostavat pari kannetta

Werewolf_3/11

eihän tässä pitäisi kenelläkään olla nokankoputtamista jos on yhtiöiltä luvat ja muut kunnossa että saa lähettää ohjelmia verkon kautta.

ainoa mikä mietityttää on mikä mahtaa olla vaikutus suomessa, kun pitää tuota televisiomaksua maksaa. Pysyisivät nyt vaan erossa koko asiasta >_> Laitonta se on vasta kun joku rupeaa rippaamaan ohjelmia.

Oscar_X: Riippuu ihan siitä millä katsoo ja mikä yhteys :)

FRL4/11

Pian lupamaksu laajennetaan koskemaan tietokoneitakin. Kirjoitin iltasanomille tästä IPtv:stä ja tvlupamaksusta joka ulotettaisiin tietokoneisiin...kas kummaa sitä *ei koskaan julkaistu*

mjk5/11

Saas nähdä, mielenkiintoista..

Hz46/11

Lainaus:
Pian lupamaksu laajennetaan koskemaan tietokoneitakin.

Sekä kännyköihin.

vaistokas7/11

Eihän ne lupamaksut mene kuin Yle:lle. Joten niin kauan kuin Yle pitää näppinsä erossa netti- ja kännykkäTveistä, ei maksujen perinnälle minun järjen mukaan ole mitään perustetta.

x837cue8/11

Niin ja arvaapa vaan, pitääkö se moloyhtiö likaisen nakkinsa erossa niistä? Oikea vitun midaan kosketus heille itselleen. "Hei! YLE-ohjelmat vessoihin, tök!" Ja maksetaan tv-lupaa paskallakäynnistäkin.

vempula9/11

Tässä on ainakin lupaava kaveri tekemässä hommaa. Skype ja Kazaa ollu molemmat todella simppeleitä käyttää (ja ilmaisia).

Werewolf_10/11

Lainaus:
Tässä on ainakin lupaava kaveri tekemässä hommaa. Skype ja Kazaa ollu molemmat todella simppeleitä käyttää (ja ilmaisia).
Niimpä niin. Vieläkun siitä tekisivät Linux ja miksei Mac versionkin.

keke195911/11

Projektin sivut:

https://www.theveniceproject.com/

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT