Ecosia-hakukoneen avulla on istutettu jo 100 miljoonaa puuta

Ecosia-hakukoneen avulla on istutettu jo 100 miljoonaa puuta
Google on ylivoimaisesti suosituin ja käytetyin hakukone, mutta markkinoilta löytyy useita muita vaihtoehtoja. Yksi näistä muista vaihtoehdoista on Ecosia, joka käyttää mainostulot puiden istuttamiseen.

Vuonna 2019 julkaistu Ecosia on onnistunut nyt kymmenessä vuodessa käyttäjien avulla istuttamaan 100 miljoonaa puuta. Ecosia saa rahaa mainostuloista, joista yritys käyttää kuukausittain noin 80 prosenttia puiden istuttamiseen.
Ecosian mukaan yhden käyttäjän täytyy tehdä Ecosia-hakukoneella noin 45 hakua yhden puun istuttamista varten. Ecosia istuttaa puita eniten sellaisiin paikkoihin, joissa uusia puita kaivataan eniten. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Brasilia, Peru ja Indonesia.Puiden istuttamisen lisäksi Ecosia panostaa myös käyttäjän yksityisyyteen, sillä hakukone ei esimerkiksi luo henkilökohtaisia profiileja tehtyjen hakujen mukaan.

Ecosia-hakukoneeseen voi tutustua täällä.

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 15. heinäkuuta, 2020 16:31
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
hakukone Ecosia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud