Päivän diili: Ainoa täydet 5 tähteä saanut roboimuri hurjassa alessa

Päivän diili: Ainoa täydet 5 tähteä saanut roboimuri hurjassa alessa
Olemme viime vuosina arvostelleet pitkän kaavan kautta vinon pinon robotti-imureita, mutta ainoastaan yksi testaamistamme roboimureista on saanut arvosteluissamme täydet viisi tähteä. Kyseinen malli on iRobot-yhtiön edellinen lippulaivamalli, eli Roomba i7+, jota kehuimme arvostelussamme käytännössä virheettömäksi suoritukseksi omalla alallaan.

Nyt tuon "lähes täydellisen" robotti-imurin pikkusiskon, Roomba i7:n saa omakseen todella hurjalla alennuksella, sillä sitä myydään tätä kirjoittaessa alle 500 eurolla. Aiemmin kyseinen malli on maksanut hintahistorian mukaan 799 euroa, joten alennus on melkoinen.Roomba i7 on siis täsmälleen sama tuote kuin arvostelemamme Roomba i7+, kuten arvostelussamme mainitsimmekin. Ainoana erona "isoveljeensä" on se, että Roomba i7 ei osaa itsestään tyhjentää pölysäiliötään. Kaikilta muilta osin, arvostelussame antamat kehut pätevät - mainitsimme plussapuoliksi mm. seuraavat seikat:
  • loistava siivoustulos koville lattiapinnoille
  • ainoa testaamamme robotti, joka selviytyy käytännössä kaikista esteistä, eikä vaadi asunnon virittämistä siivouskuntoon
  • kartat, huonekohtainen siivous ja alueiden rajaus
  • selkeä suomenkielinen käyttöliittymä
  • osaa jatkaa siivousta akun tyhjentymisen ja uudelleenlatauksen jälkeen
  • puhdistaa lemmikkien karvat tehokkaasti

Käytännössä ainoana moitteena Roomba i7/i7+:lle mainitsimme sen korkean hinnan, joka oli arvosteluhetkellä lähes 1400 euroa. Joten sama laite, vaikkakin ilman Clean Base -lisäosaa, alle 500 eurolla on todella edullinen tarjous.

Diili löytyy täältä:

Roomba i7 robotti-imuri, 499 euroa


Kuten aina, olemme löytäneet tarjouksen netin syövereistä, emmekä tiedä kauanko tarjous on voimassa tai kuinka paljon jälleenmyyjällä on tuotetta varastossa.

Alla vielä video Roombassta tositoimissa:


Roomba i7/i7+ siivoamassa


Jos roboimurit kiinnostavat muutenkin, suosittelemme tutustumaan kaikkiin robotti-imureiden arvosteluihimme, joita olemme vuosien saatossa tehneet. Arvostelumme ovat pitkän kaavan kautta tehtyjä - testaamme kutakin laitetta vähintään 2kk ajan ennen tuomion julistamista.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 29. kesäkuuta, 2020 23:41
Tägit
Roomba i7 tarjoukset robotti-imuri
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud