AfterDawn logo

Lista: Vuodenvaihteen parhaat tarjoukset

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Joulun jälkeiset päivät eli ns. välipäivät ovat perinteisesti olleet alennusmyyntien aikaa. Taustalla on historiasta tullut perinne, jossa joululta myymättömäksi jääneet tavarat puhdistetaan pois varastoista alennetuilla hinnoilla.

Mutta jo useamman vuoden ajan välipäivien alennusmyyntien merkitys on ollut vähenemään päin, etenkin elektroniikan osalta. Syitä on monia, mutta ensinnäkin Black Fridayn nousu vuoden tärkeimmäksi alennusmyynnin ajankohdaksi on muuttanut paljonkin asioita. Toisekseen kaupat osaavat nykyisin ennakoida menekkiään huomattavasti paljon paremmin.

Näiden tekijöiden vuoksi välipäivien alennusmyynneissä ei juurikaan löytöjä enää ole, ainakaan näin teknologianörtin näkökulmasta.

Jotain sentään löytyy ja olemme keränneet mielestämme parhaat tarjoukset tähän näppäräksi listaksi. Monissa alennustuotteissa hinta on ollut samalla tasolla Black Fridayn aikoihin kuin nytkin - eli kyseessä on tavallaan "toinen mahdollisuus" ostaa tuote Black Fridayn hinnoilla.

Puhelimet

Fairphone 4 (8GB/256GB)


Fairphone 4 (6GB/1286GB)


Nothing Phone(1) (8GB/2566GB)

Älykellot

Garmin Venu 2 Plus


Garmin Epix (gen 2)


Suunto Vertical

Näytöt

Samsung Odyssey G7 (32" / 4K / IPS)


Gigabyte M32U (32" / 4K / IPS)

Muut

NVIDIA Shield TV Pro 16GB


Nokia 70" 4K TV (LCD)


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki