Näin päivität Windows 10:een täysin ilmaiseksi

Näin päivität Windows 10:een täysin ilmaiseksi
Microsoftin tarjoama tuki Windows 7:lle päättyy tammikuussa 2020, joten jos tietokoneessasi käytetään vielä pian vanhenevaa käyttöjärjestelmää, nyt olisi korkea aika päivittää tietokone Windows 10:een.

Joku ehkä muistaa vielä ne ajat, jolloin Microsoft tarjosi Windows 7:n ja Windows 8.1:n käyttäjille päivitystä Windows 10:een täysin ilmaiseksi. Tällä hetkellä Windows 10 Home -käyttöjärjestelmälisenssiä myydään noin 110 eurolla. Joululahjarahojaan ei kuitenkaan välttämättä tarvitse upottaa uuteen Windows 10:een, sillä käyttöjärjestelmään päivittäminen voi onnistua myös ilmaiseksi.Käyttäjäkokemukset kertovat, että Microsoft sallii edelleen Windows 10 -järjestelmien aktivoinnin Windows 7:n tuoteavaimilla. Sinun tulee vain ladata Windows 10:n ISO-levykuvatiedosto ja muodostaa sen avulla asennusmedia (esimerkiksi USB-muistitikulle). Voit myös halutessasi asentaa Windows 10:n tuplaklikkaamalla ISO-tiedostoa. Tämän jälkeen järjestelmä käynnistetään tältä asennusmedialta ja viedään Windows 10:n asennusloppuun. Asennuksen jälkeen Windows 10:n tulee aktivoida.

Vuoden 2016 kesällä päättyi Microsoftin tarjoama ilmainen GWX-päivitystyökalun jakelu, mutta muut päivitysmenetelmät näyttäisivät toimivan edelleen.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. marraskuuta, 2019 18:10
Tägit
Windows 7 Windows 10 Windows 10 Creators Update Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud