Huippusuositusta Firefox-selaimesta tulossa maksullinen versio

Huippusuositusta Firefox-selaimesta tulossa maksullinen versio
Mozillan toimitusjohtaja Chris Beard paljasti saksalaiselle t3n-teknologiasivustolle, että suositusta Firefox-verkkoselaimesta aiotaan julkaista tulevana syksynä maksullinen premium-versio. Uudessa versiossa olisi tavanomaiseen verrattuna muutamia rahanarvoisia erityisominaisuuksia.

Kaikkia premium-version ominaisuuksia ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta maksullinen Firefox voisi sisältää esimerkiksi sisäänrakennetun VPN-palvelun sekä tarjota tilaajalleen turvallista pilvitallennustilaa. Beardin mukaan on kuitenkin selvää, että Firefoxin standardiversio on ja pysyy ilmaisena, eikä aiemmin standardiversioon luvattuja ilmaisia ominaisuuksia peruta.
Mozilla aikoo testata Firefoxin kuukausimaksullisuutta lokakuussa. Mozillan mukaan se tarvitsee uusia liikevaihtolähteitä, minkä takia selaimesta on päätetty kehittää maksullinenkin versio. Nykyisellään jopa 90 prosenttia sen liikevaihdosta on peräisin hakukoneyhtiöiden kanssa luoduista kumppanuussuhteista.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. kesäkuuta, 2019 9:07
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
Mozilla selain Firefox
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • robsku

    Jos myöhemmin lisäävät NetScapesta tutun mainospalkin "takaisin" FireFoxiin, niin se on sen selaimen loppusoitto :) En usko, että niin hoopoja sentään ovat, joten eipä kai mulla tähän mitään sanottavaa ole...

    Peace & Love, Sir Robin
    ...sen tarvi olla niin justiinsa

    17.6.2019 16:25 #1

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud