Black Friday käynnistyi – Täältä löydät päivän parhaimmat tarjoukset!

Black Friday käynnistyi – Täältä löydät päivän parhaimmat tarjoukset!
Koko viikon suuri puheenaihe, eli Black Friday, on virallisesti käynnistynyt ja ensimmäiset tarjoustuotteetkin myyty jo aikoja sitten loppuun.

Täältä löydät parhaimmat tarjoukset 800 verkkokaupan joukosta.Tarjouksessa ovat olleet esimerkiksi PlayStation 4 -konsolit. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myi PS4 Prota (1 TB) noin 350 eurolla, mutta kyseinen erä on jo myyty loppuun. PlayStation 4 Slim 500 gigatavun muistilla irtoaa kuitenkin vaikkapa GIgantista 245 eurolla. Xbox One S:ää myydään taas 179 eurolla.

Huokeaan hintaan on tarjolla myös älypuhelimia, esimerkiksi Galaxy S9:ää on myyty 488 eurolla kun sen normaali hinta on lähes 800 euroa. Huawei P20 Prota on myös myyty hintaan 499 euroa, kun se vielä viikko sitten maksoi halvimmillaan 696 euroa.

Selaa Black Friday -tarjouksia täällä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. marraskuuta, 2018 7:24
Tägit
tarjoukset Black Friday
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud