YouTubesta tulee kuukausimaksullinen versio – YouTube Red

YouTubesta tulee kuukausimaksullinen versio – YouTube Red
YouTube pyörii mainosrahan ansiosta, mutta viime vuonna Google päätti kokeilla myös tilauspohjaista mallia musiikkipalveluna tarjoilun YouTube Music Keyn muodossa. Nyt Google vie kokeilun askeleen pidemmälle tarjoamalla YouTubesta kuukausimaksullisen version, YouTube Redin.

Noin kympin kuukausimaksua vastaan käyttäjä saa käytännössä kolme etua: mainoksettoman (ja siten keskeytyksettömän) käyttökokemuksen, mahdollisuuden tallentaa videoita offline-katselua varten ja videoiden taustakuuntelun. Myöhemmin ensi vuonna Redin käyttäjät pääsevät myös katsomaan vain heille tarkoitettuja sisältöjä, joita YouTube-tähdet parhaillaan tuottavat.

YouTube Redin käyttöoikeudet ulottuvat myös uusiin YouTube Gaming- ja YouTube Music -sovelluksiin. YouTube Red avataan Yhdysvalloissa 28. lokakuuta ja halukkaat pääsevät kokeilemaan sitä kuukauden ilmaiseksi.

Kuten alla olevasta promovideosta nähdään, palvelu on suunniteltu niille ihmisille, jotka käyttävät YouTubea etupäässä mobiililaitteilla (älypuhelimella ja tabletilla). Tietokonetta videolla ei nähdä kertaakaan.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. lokakuuta, 2015 10:53
Tägit
YouTube YouTube Music Key YouTube Gaming YouTube Red
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • spukke

  Joku youtubessa katsellu liikaa redtybea ilmesesti jollei muuta keksinyt.

  22.10.2015 11:28 #1

 • beget

  Taisivat hieman haluta varastaa valmista SEO termistöä. Mitäköhän jatkossa löytyy kun porukka käyttää hakusanoja "Red Tube".

  22.10.2015 12:19 #2

 • Agent_007

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti beget: Mitäköhän jatkossa löytyy kun porukka käyttää hakusanoja "Red Tube".

  22.10.2015 12:32 #3

 • olegbelov

  Googlella on kyllä näiden juttujen kanssa joku aivovamma. Insinöörit ovat kyllä näppäriä tekemään kaikkea tekniikkaan liittyviä, mutta saisivat palkata oikeasti jonkun täysjärkisen, joka keksisi parempia nimiä näille tuotteille.

  hasa diga eebowai

  22.10.2015 19:52 #4

© 2018 AfterDawn Oy