AfterDawn logo

Logitech julkaisi langattoman G309 LIGHTSPEED -pelihiiren

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkaisi 89 euron G309 LIGHTSPEED -pelihiiren. Valmistajan mukaan hiiri tuo suorituskykyisen langattoman LIGHTSPEED-teknologian sekä huipputasoisen anturin osaksi valtavirtapelaamista.

Hiiressä on Hero 25K -anturi, joka kykenee jopa yhden millisekunnin päivitysnopeuteen langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa hyödyntäen. Anturi kykenee jopa 400 tuuman sekuntinopeuteen ja jopa 25 600 pisteen DPI-tarkkuuteen ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta.

Yhteen LIGHTSPEED-vastaanottimeen voidaan liittää toinenkin LIGHTSPEED-yhteensopiva oheislaite, kuten esimerkiksi vasta julkaistu Logitech G515 -pelinäppäimistö.

Painallukset toteutetaan optis-mekaanisilla LIGHTFORCE-kytkimillä. Logitechin mukaan kytkinten galvanoidut kosketuspinnat tuottavat mekaanisten kytkinten vasteen.

Virtaa hiiri saa AA-sormiparistosta jopa 300 tunnin käyttöön Logitechin omalla langattomalla teknologialla. Bluetooth-yhteydellä virtaa riittää jopa 600 tunniksi. Hiiren kanssa voi hyödyntää myös POWERPLAY-lataustekniikkaa, jossa on hiirialusta lataa hiirtä langattomasti eli tällöin hiiri ei tarvitse paristoa.


Ilman paristoa hiiri painaa 68 grammaa ja sellaisen kanssa 86 grammaa.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki