AfterDawn logo

Logitech julkaisi matalaprofiilisen G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Logitechin G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistö on nimensä mukaisesti TKL/tenkeyless-muotoiltu eli siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö. Tämä tekee helposti mukana kulkevasta pelilaitteesta lyhyemmän.

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL jatkaa samalla matalaprofiilisen muotoilun polulla kuin muutaman vuoden takainen Logitech G915. Valmistajan mukaan ominaisuuksia on kuitenkin vietyä pidemmälle.

"G515-mallin myötä olemme laajentaneet matalaprofiilisen näppäimistön käsitettä ja sisällyttäneet konepellin alle viimeisimpiä teknologisia innovaatioitamme. Näitä ovat langaton LIGHTSPEED-tiedonsiirto, LIGHTSYNC-valaistustekniikka ja KEYCONTROL-näppäinmekaniikka, jotka kaikki osaltaan tuovat uudenlaisia mahdollisuuksia monipuoliseen PC-pelaamiseen", kommentoi Logitech G:n tuotejohtaja Arnaud Perret-Gentil.

Näppäimistöllä on korkeutta 22 millimetriä. Näppäinkytkimet aktivoituvat 1,3 millimetrin painalluksella ja painallussyvyyttä on 3,2 millimetriä. Vaihtoehtona löytyy kaksi kytkintä.

Henkilö käyttämässä Logitech G515 näppäimistöä

Kytkinten päällä on PBT-näppäinhatut. Painikkeet on ympäröity melua vähentävällä vaahtopehmusteella ja kytkinosat tehdasliukastettu.


KEYCONTROL-teknologia mahdollistaa jopa 15 eri toiminnon sekä erilaisten makrojen määrittämisen näppäimistöön. Tarjolla on myös valaistus. Toimintoja hallitaan Logitech G Hub -ohjelmiston kautta.

Näppäimistö toimii langattomasti sekä LIGHTSPEED- että Bluetooth-tekniikalla, joiden ohella näppäimistöä voidaan käyttää myös langallisesti USB-C-johdolla. Yhdellä latauksella näppäimistöstä riittää virtaa jopa 36 tunnin käyttöön.

Logitech G515 -pelinäppäimistö on saatavana heti mustana ja valkoisena taktiili- ja lineaarikytkimillä 149 euron kuluttajahintaan.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki