AfterDawn logo

Eurosport Premium lopetetaan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
3 kommenttia

Euroopan kenties tunnetuin urheilukanava, Eurosport, lakkauttaa Eurosport Premium -suoratoistopalvelunsa.

Eurosport on nykyisin Warner Bros Discoveryn omistama. Mediajätti syntyi vuonna 2022, kun telejätti AT&T:n omistuksessa ollut, WarnerMedia aiemmin tunnettu Warner Bros. fuusioitiin Discoveryn kanssa.

Sittemmin Warner Bros. Discovery on yhdistellyt suoratoistopalveluitaan sellaisella tahdilla, että niiden elinkaarta on ollut vaikea seurata edes uutistoimituksen näkökulmasta.

Nyt kaiken yhdistyminen alkaa saavuttamaan lakipisteensä, sillä Eurosport Premiumin tilaukset lakkautetaan 22. heinäkuuta 2024 automaattisesti. Mikäli kuukausitilaus pitäisi uusia kesäkuun 22. päivän jälkeen, saavat tilaajat viimeiset viikot katseluaikansa ilmaiseksi.

Suomessa Eurosport Premiumin sisällöt siirtyvät Maxin alle. Sama koskee kaikkia niitä maita, joissa Max on jo julkaistu. Muissa maissa, kuten Briteissä ja mm. Saksassa, joissa Maxia ei vielä ole, siirtyvät Eurosport Premiumin sisällöt Discovery+ -suoratoistopalveluun.


Tilaus ei siirry automaattisesti Maxin tilaukseksi, vaan Eurosport Premiumin tilaus päättyy kuin seinään ja tilaajien täytyy itse tilata Max, urheilupaketin kera, jos mielivät jatkaa samojen urheilusisältöjen seuraamista.

Warner Bros. Discovery omistaa tulevien Pariisin olympialaisten kaikki TV-oikeudet Euroopassa. Suomessa yhtiö on myynyt Ylelle oikeudet osaan olympialaisten lajeista, mutta loput lajit näkyvät Warner Bros. Discoveryn omistamilla kanavilla sekä Max-palvelussa.

Warner Bros. Discovery omistaa Suomessa antenniverkossakin näkyvät TV5, Kutonen, Frii ja TLC -kanavat, useiden ns. kaapelikanavien lisäksi.

3 KOMMENTTIA

Kampo1/3

Samalla loppui täysin mainoksettomat lähetykset (myös live) riippumatta Max -sopimuksesta. Myös Player -palvelu loppui. Irtisanoin Maxin uudistuksen muutaman päivän jälkeen ...

jarviol12/3

En ota Maxia jos ei pelkkää urheilua saa. Muusta hölynpölystä en välitä.

Kampo3/3

Pelkkä urheilu ei ole vaihtoehtona, on pakko ottaa myös 5€:n filmi ym. aloituspaketti, urheilu maksaa 5,90€. Huomasin että Max toimii kuten Eurosport eli on mahdollista katsoa esim. kaikki tennislähetykset eri kentiltä ilman mainoksia,jotka näkyvät aina kahdella urheilun pääkanavalla (kuten oli Euro 1&2), mutta kuten kerroin, pelkkä urheilu ei onnistu. Sopimustani oli jäljellä muutama päivä ja päätin katsoa vielä testimielessä. Ps. olen sillä kannalla että noita lisäkenttiä ei näkynyt uudistuksen ensimmäisinä päivinä.

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki