AfterDawn logo

Insta360:n pienikokoinen ja monipuolinen toimintakamera kykenee ottamaan 4K-videota

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Insta360 julkaisi GO 3S -toimintakameran, joka tuo mukanaan muutamia keskeisiä parannuksia vuosi sitten esiteltyyn GO 3 -malliin.

Merkittävin ominaisuus on tuotu itse kuvaamiseen, sillä 39 gramman painoinen kamera kykenee nyt kuvaamaan 4K30 fps -videota, kun GO 3 jää 2.7K-videotarkkuuteen 30 fps kuvanopeudella.

Uusi malli yltää nyt 2.7K-tarkkuudella 100 fps:n nopeuteen ja Full HD -tarkkuudella 200 fps:n nopeuteen.

Insta360:n mukaan laitteessa on 50 prosenttia enemmän tehoa antava piiri sekä uusi laajakulmaobjektiivi. Videon jälki on valmistajan mukaan huomattavasti terävämpää ja selkeämpää.

GO 3S on saanut myös muita uudistuksia. Se tukee nyt Applen verkostoa laitteen paikantamiseen. Vaakakuvasta voi helposti siirtyä kuvaamaan pystykuvaa kääntämällä laite pystyasentoon. Lisäksi laitteen voi pyytää ottamaan videota käsieleellä ja kamera kestää vettä nyt 10 metriin saakka.


Kameran voi kiinnitää melkeinpä mihin tahansa erilaisten lisätarvikkeiden kanssa, Kameran mukana tulee latauskotelona toimiva Action Pod -kotelo, jossa on 2,2 tuuman kosketusnäyttö.

Kamera on myynnissä nyt. 64 gigatavun malli maksaa 449,99 euroa ja 128 gigatavun malli 479,99 euroa. Insta360:n nettisivujen kautta saa hankittua erilaisia paketteja lisätarvikkeiden kera.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki