AfterDawn logo

Samsungin tämän vuoden Smart Monitor -näytössä hyödynnetään tekoälyä selkeämmän kuvan tuottamiseksi

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung päivitti näyttömallistoaan uusilla vaihtoehdoilla. Vuoden 2024 Smart Monitor -mallisto koostuu edeltäjien tapaisesti kolmesta vaihtoehdosta, joita ovat M8 (M80D), M7 (M70D) ja M5 (M50D).

M8:sta löytyy 32 tuuman vaihtoehto, M7:sta 43" ja 32", kun taas M5 on saatavilla 32" ja 27" koossa.

M8 ja M7 ovat 4K-näyttöjä. M5:n tarkkuus on Full HD. Kaikissa käytetään 60 hertsin virkistystaajuutta. M8-mallissa kirkkaus on korkein (400 cd/m2).

Liitäntöjen osalta M8 ja M7 tarjoavat HDMI 2.0 -liitännän, 3x USB-A ja yhden USBC-C:n (65W). M5:ssa on kaksi HDMI 1.4 -liitäntää ja kaksi USB-A-porttia.

Kolmikosta M8 on älykkäin ja monipuolisin.

M8:n sisäänrakennettu SlimFit-kamera helpottaa videopuheluiden soittamista mobiilisovellusten kautta Samsung Dexillä, kun käytössä on USB-C:llä liitetty Galaxy S23-sarjan puhelin (tai uudempi), Fold 5 tai Tab S9.

M8:ssa on NQM AI -prosessori, joka tuo tarjolle uusia tekoälyyn pohjautuvia ominaisuuksia. AI-skaalaus tuo matalamman resoluution sisällön lähelle 4K-resoluutiota, kun käytetään sisäänrakennettua Smart TV:tä.

Active Voice Amplifier Pro hyödyntää tekoälyä käyttöympäristön taustahälyn analysoinnissa optimoidakseen dialogia sisällöissä. 360 Audio Mode on saatavilla M8-mallissa, joka on yhdistettävissä Galaxy Buds -kuulokkeisiin (Galaxy Buds 2 Pro / 2 / Pro / Live) mukaansatempaavan ääniympäristön luomiseksi.


Koko Smart Monitor -sarja tukee yhdistämistä Galaxy Watch -älykelloon (Galaxy Watch 4 tai uudempi). Näytön avulla voi hyödyntää Workout Trackeria, joka mahdollistaa reaaliaikaisen terveysdatan heijastamisen näytölle jopa sisällön striimaamisen aikana. Tämä tekee treenitavoitteiden seuraamisesta helpompaa ja miellyttävämpää, Samsung kertoo.

Smart Monitor -sarjan suositushinnat ovat:

  • M8 32" - 699€
  • M7 43" - 519€
  • M7 32" - 399€


M5:n suositushintoja tiedotteessa ei mainita.

Myöskään näyttöjen saatavuutta ei kerrottu, mutta oletettavasti näytöt tulevat saataville kesän tai viimeistään syksyn aikana.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki