AfterDawn logo

Elisa Kirjalle sanotaan hyvästit - yhdistyy kesäkuussa BookBeatin kanssa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Elisa tiedottaa, että sen omistama Elisa Kirja lopetetaan ja yhdistetään ääni- ja e-kirjapalvelu BookBeatin kanssa.

Muutos tapahtuu 17.6.2024.

Elisa kertoo, että sen asiakkailta ei vaadita muita toimenpiteitä kuin kirjautuminen uuteen palveluun. Elisa Kirjan kuukausimaksulliset palvelut sekä omaksi ostetut ääni- ja e-kirjat siirtyvät BookBeatiin.

"Elisa Kirja -palvelu on ollut suomalaisten ääni- ja e-kirjojen pioneeri. Elisa Kirja toi ensimmäisenä netistä kännykkään ladattavat äänikirjat suomalaisten saataville jo vuonna 2010. Yhteistyöllä BookBeatin kanssa haluamme varmistaa, että jatkossakin voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun asiakkaidemme käyttöön. Kiitämme kaikkia Elisa Kirja -palvelun asiakkaita ja tulemme tekemään parhaamme, että siirtyminen BookBeat-palveluun onnistuu mahdollisimman sujuvasti", kertoo Elisan viihtymisen liiketoiminnan johtaja Sami Aalto.

Elisa kertoo, että se tiedottaa asiakkaita Elisa Kirjan ja BookBeatin yhdistymisestä lähipäivinä.

Lisäksi muutospäivänä 17.6. lähetetään sähköpostitse kutsu BookBeatin palveluun, ja ohjeet kirjautumiseen. Muutoksen jälkeen kuukausimaksu säilyy samana ja kirjat lukukohtineen löytyvät sovelluksesta valmiina.

Lisätietoa muutoksesta saa täältä.


Tukisivuilla esimerkiksi kerrotaan, että Elisa Kirja -lahjakortin voi lunastaa normaalisti 12.6.2024 asti Elisan Kirjan kautta ja ostaa lahjakorttisaldolla ääni- ja e-kirjoja Elisa Kirjan verkkokaupasta.

Omaksi ostetut kirjat siirtyvät muutospäivänä 17.6.2024 BookBeatille, jossa voit jatkaa kirjojen kuuntelua ja lukemista BookBeat-sovelluksella.

Kirjat siirtyvät BookBeatiin automaattisesti, mikäli Elisa Kirjaa on käyttänyt kolmen vuoden sisällä.

Jos et ole käyttänyt Elisa Kirjaa yli kolmeen vuoteen, kirjojasi ei siirretä automaattisesti. Kirjat säilyvät Elisa Kirjassa vielä 31.8.2024 asti, jonka jälkeen asiakastietosi ja kirjasi poistuvat. Jos haluat säilyttää kirjasi myös jatkossa, voit ladata kirjat Elisa Kirjasta itsellesi 31.8.2024 asti, tukisivulla kerrotaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki