AfterDawn logo

OnePlussan Pad Go maksaa vain hieman vähemmän kuin paremmin varusteltu OnePlus Pad

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus esitteli Euroopan markkinoille Suomessa pidetyssä tilaisuudessa OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion älykellostaan sekä jo viime vuoden puolella julkaistun OnePlus Pad Go -tabletin.

Pad Gossa on 11,35-tuumainen LCD -näyttö 2408 x 1720 -tarkkuudella, 400 nitin kirkkaudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Ääntä toistavat neljä Dolby Atmos -kaiutinta, virtaa laite saa 8000 mAh:n akusta (33W lataus) ja suorituskykyä tuottaa MediaTek Helio G99 -piiri.

Suomessa myynnissä olevassa versiossa on 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa.

532 gramman painoisen laitteen muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi 8 megapikselin etu- ja takakamera, USB-C -liitäntä, Wifi 5 ja Bluetooth 5.2.

Laitteessa on edelleen Android 13 -käyttöjärjestelmä. OnePlus lupaa laitteelle kaksi suurempaa päivitystä eli Android 14- ja Android 15 -versiot sekä kolmen vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.


OnePlus Pad Go:n suositushinta on 329 € (8+128 Gt) ja tabletti tulee Suomessa myyntiin laajasti OnePlussan virallisille jälleenmyyjille heti lanseerauksesta alkaen.

OnePlussan mukaan Pad Go tarjoaa tien OnePlus-ekosysteemiin edullisemman hintaluokan tablettina.

Sinänsä väite on oikea, mutta välttämättä tätä laitetta ei kannata hankkia.

OnePlussan tavallinen, AfterDawnin arvostelema OnePlus Pad -tabletti maksaa tällä hetkellä vain 399 euroa eli vain muutaman kympin enemmän.

OnePlus Pad sisältää paremman näytön, tehokkaamman piirin, suuremman akun nopeammalla latauksella sekä paremman päivityslupauksen.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki