AfterDawn logo

Elisan nimissä liikkeellä OmaElisa-huijausviestejä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Elisa varoittaa sivuillaan tietojenkalasteluviesteistä, joita on lähetetty Elisan asiakkaille sähköpostitse.

Elisan mukaan sen asiakkaat ovat saaneet viestejä, joissa toivotetaan tervetulleeksi OmaElisa-verkkopalveluun ja pyydetään aktivoimaan pankkitunnukset. Viestissä on linkki, joka johtaa tietojenkalastelusivulle.

Viestejä lähetetään sähköpostitse, ja viestissä olevat huijaussivustot saattavat näyttää hyvinkin aidoilta. Elisan varoituksessa ei kerrota, miten rikolliset ovat saaneet tietoonsa Elisan asiakkaiden yhteystietoja.


Esimerkki Elisan nimissä lähetetystä huijausviestistä


Vaihda salasanasi pikimmiten OmaElisassa, https://verkkoasiointi.elisa.fi, jos epäilet kirjautumistietojesi joutuneen vääriin käsiin. Ota yhteys pankkiisi, mikäli olet luovuttanut huijaussivustolle verkkopankkitunnuksesi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki