AfterDawn logo

Kuopioon avataan Postin ensimmäinen ulkoautomaatti maanantaina

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Posti toi elokuussa ulkoautomaatin Jyväskylään ja sellainen avataan Kuopiossa. Posti avaa Kuopion ensimmäisen ulkoautomaatin maanantaina 20. marraskuuta. Ulkoautomaatti palvelee S-market Keilankannan (Matkusniemenkatu 2) edustalla.

Postin ulkoautomaatit toimivat sisällä olevien automaattien tavoin: automaatista voi noutaa paketteja ja lähettää valmiiksi maksettuja paketteja sekä asiakaspalautuksia. Oman paketin saa automaattiin, kun sen valitsee noutopaikaksi verkkokaupan kassalla.

Keilankannan ulkoautomaatissa on tilaa 84 paketille.

Ulkona sijaitsevan pakettiautomaatin etuna on se, että paketin voi noutaa silloin kuin se itselle parhaiten sopii eli vaikkapa yöllä.

Postin kotimaiset ulkoautomaatit on kehitetty yhteistyössä suomalaisten teknologiakumppaneiden kanssa, ja ne sopivat Suomen ilmastoon. Energian automaatti saa akuista, eikä se tarvitse erillistä verkkovirtaan kytkemistä tai tietoliikennekaapelointeja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki