AfterDawn logo

Wolt kuljettaa tunnissa kotiin Verkkokauppa.comin kautta hankitut isot kodinelektroniikan tuotteet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Verkkokauppa.com ja Wolt aloittivat yhteistyön tämän vuoden alussa. Aluksi Wolt kuljetti aukioloaikojen puitteissa tehdyt pienelektroniikkaa koskevat tilaukset tunnissa kotiin, mutta nykyään kotiinkuljetuksia tehdään kellon ympäri.

Nyt Verkkokauppa.com tiedottaa uudesta kokeilusta, jossa Wolt kuljettaa myös isot kodinelektroniikan tuotteet kotiin. Kodinelektroniikan lisäksi tunnin kotiinkuljetus on tilattavissa muille isoille tuotteille, joiden maksimikorkeus on 150 cm ja maksimipaino 50 kg.

Jatkossa suoraan kotiovelle voi tilata tunnissa jopa grillin, television tai sähköpotkulaudan.

Uusi kokeilu kestää lokakuun ajan pääkaupunkiseudulla.

"Tämä on täysin uusi avaus kaupan alalla ja ravistaa totuttuja käsityksiä ison kodinelektroniikan toimitusnopeuksista. Odottavan aika ei ole koskaan ollut näin lyhyt", kuvailee Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Toimitus luvataan tunnissa asiakkaan kotiovelle klo 10–22 välisenä aikana, mikäli tilaus on tehty 13 kilometrin säteeltä Helsingin myymälästä. Kuljetukset tapahtuvat leasing-sopimuksella hankituilla pakettiautoilla Woltin lähettikumppanien toimesta, ja ajoneuvokapasiteettia on tarvittaessa mahdollista lisätä kolmen vuorokauden aikajänteellä kysynnän mukaan.


Pilotti on käynnissä lokakuun 2023 ajan, ja palvelun lähtöhinta on 4,99 euroa.

Verkkokauppa.comin mukaan uuden kokeilun myötä Wolt kuljettaa kotiin jopa 99,2 prosenttia Verkkokauppa.comin valikoimissa olevista tuotteista tunnin sisään. Valikoimasta löytyy yli 60 000 tuotetta.

Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmasen mukaan tulevaisuudessa toimitustapaa on mahdollista laajentaa myös muihin toimipisteisiin ja jopa isoihin kodinkoneisiin.

"Verkkokauppa.comin ja Woltin yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja innolla jatkamme toimintamme kehittämistä, jotta voimme tarjota kuluttajille entistäkin paremman asiakaskokemuksen. Nyt kuluttajien on käytännössä mahdollista tilata lähes mitä tahansa Verkkokauppa.comin laajasta valikoimasta. Esimerkiksi television toimitus tunnin sisällä kotiovelle on maailmanlaajuisestikin todella uskomaton suoritus", kertoo Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki