AfterDawn logo

Uusi Chromecast with Google TV -laite näyttää lähestyvän - kaukosäädin paljastui beetaohjelmistosta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Jo tämän vuoden tammikuussa 9to5Google -sivusto löysi viitteitä Google Home -sovelluksen koodista uuden Chromecast with Google TV -laitteen saapumisesta. Nyt samainen sivusto on löytänyt Android TV 14 Beta -ohjelmistosta uusia viitteitä tulevasta laitteesta.

Uusi Android TV 14 Beta -ohjelmisto Android Studiossa sisältää nyt videon, jossa esiintyy kaukosäätimen ääriviivat. Vaikka kyseessä ei ole kunnollinen kuva tai video, se paljastaa eroja nykyiseen kaukosäätimeen verratessa.

Chromecast with Google TV -laitteen kaukosäätimen ääriviivat

Ohjelmiston video sisältää uuden kaukosäätimen

Kaukosäädin on edelleen pitkulainen ja nuolinäppäimet sijaitsevat ylhäällä.

Uudessa ohjaimessa on kuitenkin enemmän painikkeita, kuten pitkulainen painike, jota todennäköisesti käytetään äänenvoimakkuuden hallintaan. Nykyisessä ohjaimessa äänenvoimakkuuden painikkeet sijaitsevat erillään muista, ohjaimen kyljessä.

Mielenkiintoisin on kuitenkin uusi Tähti-painike. Sen avulla todennäköisesti avataan käyttäjän haluama sovellus. Tuosta ominaisuudesta saatiin viitteitä aiemmin Android TV 14 -käyttöjärjestelmän beetaversion myötä.

Uuden Chromecast with Google TV -laitteen saapumisesta ei ole toistaiseksi varmuutta.


Googlelta löytyy tällä hetkellä kaksi Chromecast with Google TV -laitetta. Vanhempi 4K-versio, jonka uusi malli todennäköisesti korvaa, ja uudempi, vuosi sitten julkaistu Full HD -malli.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki