AfterDawn logo

Viaplay nostamassa jälleen hintoja - nyt mennään jo yli 50 euron

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
4 kommenttia

Viaplay julkisti hiljattain vuoden toisen neljänneksen tulosraportin, jossa todettiin palvelulla menevän todella huonosti. Videopalvelu on tehnyt pahasti tappiota ja Viaplay kertoi ryhtyvänsä toimiin tuloksen parantamiseksi. Yksi keinoista on nostaa palvelun hintoja entisestään, joka näyttää nyt tapahtuvan.

Tämän vuoden helmikuussa Elisa Viihde Viaplay Total -paketin hinta nousi 44,99 euroon kuukaudessa eli tuolloin hinta nousi viidellä eurolla.

Nyt X-viestipalvelussa (entinen Twitter) osa käyttäjistä on kertonut, että Total-paketin hinta on nyt 51,99 euroa kuukaudessa.


Käyttäjät kertovat, että korotettu hinta on näkynyt Viaplayn nettisivuilla lauantaina, mutta sunnuntain puolella hinta on jälleen 44,99 euroa.

X-palvelussa Viaplayn tililtä kommentoitiin yhdelle käyttäjälle, että "eri palveluntarjoajilla saattaa olla eri hintoja käytössä, mutta ainakaan meille ei ole tietoa tullut, että hinta olisi muuttumassa".

Näyttäisi siis siltä, että hinta on nousemassa, mutta uusi hinta päätyi ennenaikaisesti joidenkin käyttäjien nähtäville.

4 KOMMENTTIA

DeNiWar1/4

Ja hinnankorotuksen jälkeen yrityspalavereissa mietitään ankarasti miksi käyttäjämäärät kaikkoavat kiihtyvällä tahdilla eikä uusia tilaajia saada millään ja tulos laskee kuin lehmän häntä vaikka korotuksen tarkoitus oli parantaa tuottoa, kunnes joku lopulta keksii loistavan ratkaisun että nostetaan hintaa vielä vähän lisää jolla saadaan tulosta parannettua!

jartar2/4

Onhan nää ihan uskomattoman typeriä päätöksiä. Ei niitä voi järjellä selittää. Valmiiksi kalliin palvelun hintaa voi nostaa vain maltillisesti ja hyvin harvoin. Muuten kipurajat paukkuu ylitse ja asiakkaat lähtee.

Typerä päätös oli myös estää useamman yhtäaikaa olevan urheilu striimin katsominen. Joo, kyllä sitä käytettiin siihen, että maksettiin yhdessä ja jaettiin tunnukset. Eihän se varsinaisesti ollut oikein. Mut jos tarkemmin miettii, niin tähän päädyttiin siksi, että kun palvelu on kallis, niin osa valitsi tämän ratkaisun, koska palvelu koettiin yksin maksaessa liian arvokkaaksi. No tämä saatiin estettyä, mutta ei huomioitu sitä, että asiakkaat lähtee sen seurauksena. Huonoa bisnestä...

Michelola3/4

Viiskymppiä ylimääräistä, ostaakko netflix + hbomax + disney plus + amazon prime + vielä joku muu, vaikko viaplay. Hmm siinäpä vasta pulma

volkkari14/4

Just joo. Ei ole enää edes harkinnassa. Max 25 kuukaudessa ja sitten otan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki